Fiat Doblo

Nog 8 stuks rijklaar op voorraad vanaf € 11.899,-

De Fiat Doblo Cargo wordt gekenmerkt door veelzijdigheid, unieke rijeigenschappen, veiligheid en prestaties. Standaard heeft de Doblo Cargo een grote laadruimte en vele mogelijkheden in carrosserievarianten. Dit maakt de Fiat Doblo Cargo de beste in zijn klasse als het gaat om laadvermogen en vervoersmogelijkheden.

Over de Fiat Doblo

De Fiat Doblo Cargo is de meest veelzijdige auto in zijn klasse. Door de unieke eigenschappen op het gebied van functionaliteit, prestaties en rijcomfort is de Fiat Doblo Cargo de bedrijfsauto die u helpt bij uw dagelijkse werkzaamheden. De Doblo Cargo beschikt standaard over een zeer grote laadruimte tot 5,0 m3 en een hoog laadvermogen tot maar liefst 1025 kg. Dit maakt de Fiat Doblo Cargo de beste in zijn klasse als het gaat om laadcapaciteit en transportmogelijkheden. Door de verschillende carrosserievarianten kunt u alle kanten op met de Fiat Doblo Cargo. Er zijn maar weinig klussen die deze compacte bedrijfsauto van Fiat Professional niet aan kan.

De Doblo Cargo is standaard uitgerust met een breed pakket aan technologieën en veiligheidssystemen. Zo is de achteras voorzien van innovatieve bi-link achterwielophanging. Dit zorgt voor een zeer goede wegligging en rijcomfort, ook wanneer de Fiat Doblo Cargo beladen is. De vormgeving van het interieur en subtiele plaatsing van de belangrijkste componenten maken de Doblo bestelauto tot een prettige werkomgeving.

Het onderhoudsinterval van deze Fiat bedrijfswagen is 35.000 km, wat zorgt voor lage onderhoudskosten. Daarnaast zorgen de zeer efficiënte motoren voor lage brandstofkosten. Alle motoren die leverbaar zijn in de Fiat Doblo Cargo zijn niet alleen zeer zuinig, maar hebben ook een minimale uitstoot van schadelijke stoffen en zijn dus erg onderhoudsvriendelijk. Als ondernemer kunt u maximaal van deze voordelen profiteren.

De Fiat Doblo Cargo is in 2011 uitgeroepen tot “International Van of the Year.” Deze prijs wordt ieder jaar door een vakjury uitgereikt aan de bestelwagen die het meest bijdraagt aan efficiënt goederenvervoer, veiligheid en duurzaamheid.