Fiat Doblo Maxi

Nog 2 stuks rijklaar op voorraad vanaf € 13.750,-

De Fiat Doblo Maxi is de verlengde versie van de Fiat Doblo Cargo. De Maxi-variant van de Fiat Doblo kent dezelfde kenmerken als het gaat om veelzijdigheid, veiligheid en prestaties. De wielbasis van de Doblo Maxi is iets langer wat zorgt voor nog betere rijeigenschappen. De lengte van de laadruimte is met 2,17 meter precies 35 centimeter langer dan de Fiat Doblo. De inhoud van de laadruimte is maar liefst 4,2 m³. De Fiat Doblo Maxi is daarmee absoluut “best in class”! 

Over de Fiat Doblo Maxi

De Fiat Doblo Maxi is de verlengde variant van de Fiat Doblo Cargo. Het is de meest veelzijdige auto in deze klasse van bedrijfsauto’s. De Fiat Doblo heeft unieke eigenschappen op het gebied van functionaliteit, prestaties en veiligheid. De Maxi-versie voegt daar nog eens optimale rijeigenschappen aan toe. Deze Fiat Professional is de ideale bestelauto om u op een voordelige manier te helpen bij alle transportbehoeften en werkzaamheden.

De laadvloerlengte van de Fiat Doblo Maxi is 217 centimeter en daarmee 35 centimeter langer dan de Fiat Doblo Cargo. De inhoud van de laadruimte neemt hierdoor standaard toe tot maar liefst 4,2 m³! Ook dat maakt de Doblo Maxi absoluut de topper in zijn klasse.

Het onderhoud van deze Fiat Professional vindt standaard plaats om de 35.000 km. Dit lange onderhoudsinterval en brandstofverbruik van de zéér efficiënte motoren zorgen voor lage exploitatiekosten. Daarnaast hebben de zuinige motoren een minimale uitstoot van schadelijke stoffen. U profiteert hier als ondernemer maximaal van.