Fiat Ducato

Nog 3 stuks rijklaar op voorraad vanaf € 19.425,-

De Fiat Ducato is de meest ruime bedrijfswagen uit het gamma van Fiat Professional. Verschillende carrosserievarianten en mogelijkheden aan het interieur en exterieur maken de Ducato veelzijdig. De hoge zit in de cabine en het hoge laadvermogen maken van de Fiat Ducato een zeer volwassen bestelauto.

Over de Fiat Ducato

De Fiat Ducato is de grootste bedrijfswagen die Fiat Professional in het gamma heeft. De Ducato laat zich kenmerken door de verschillende carrosserievarianten, het hoge laadvermogen, unieke rijeigenschappen en een zeer lage laaddrempel. Voor elke vervoerswens is de Fiat Ducato uw ideale partner. Het interieur van de Fiat Ducato is modern en zeer functioneel vormgegeven. Veel glas en grote spiegels zorgen voor een goed zicht rondom de bestelauto. Ideaal voor de onoverzichtelijke plekken en tijdens het parkeren.

De Fiat Ducato heeft, afhankelijk van de wielbasis en carrosserievariant, een laadvolume dat varieert van 8m3 tot 17m3. Het maximale laadvermogen van de Fiat Ducato kan oplopen tot maar liefst 2000 kg. Voor elk transport is er dus een Fiat Ducato te vinden. De laadruimte is voorzien van één of twee schuifdeuren en de achterdeuren kunnen standaard worden geopend tot 180˚. Zo kan alle laadruimte effectief worden benut. Optioneel kunnen de deuren tot 270˚ openen.

Alle motorvarianten van de Fiat Ducato zijn uitgerust met de revolutionaire technologie: MultiJetdiesel. De schone Euro 5-emissienorm voor bestelauto’s wordt hiermee bereikt, in combinatie met hoge prestaties en een laag brandstofverbruik. Uiteindelijk zorgt dit voor lage kosten voor onderhoud en brandstof. Welke ondernemer kiest er nu niet voor een combinatie van kostenbesparing en veelzijdigheid?