Fiat Fiorino

Nog 0 stuks rijklaar op voorraad vanaf € 0,-

 

De Fiat Fiorino is het meest compacte model in het gamma van Fiat Professional. Het is tevens de meest compacte bestelwagen op de Nederlandse markt! Ideaal voor het gebruik in drukke gebieden dankzij de onovertroffen wendbaarheid. De Fiorino is zeer geschikt voor kleinere transportoplossingen of vervoer van personen van en naar de werklocatie.

Over de Fiat Fiorino

De Fiat Fiorino is de kleinste bestelauto die Fiat Professional in het gamma heeft. Het is de meest compacte bestelwagen die in Nederland verkrijgbaar is. De Fiat Fiorino is zeer geschikt om te gebruiken in de binnensteden. Een kleine draaicirkel en grote spiegels helpen u om overal te komen. Het interieur van de Fiat Fiorino is ruimtelijk opgezet en voorziet in alle gemakken. De ergonomische vormgeving van zitting, het dashboard en de ruime keuze in opties en accessoires maken deze Fiat tot een zeer comfortabele werkplek. Dankzij de compacte afmetingen heeft de bestelwagen zeer prettige rijeigenschappen. Ook wanneer het volledige laadvermogen van 635 kg wordt benut.

Alles behalve compact is de laadruimte. De laadruimte van de Fiorino heeft een lengte van 152 centimeter en is maximaal 147 centimeter breed. De hoogte van de laadruimte van de Fiat Fiorino is maar liefst 120 centimer en heeft een zeer lage instap van de laadvloer (54 cm). De asymetrische achterdeuren van de Fiorino en optioneel een schuifdeur links of rechts maken het gemakkelijk om de laadruimte te bereiken.

De Fiat Fiorino valt niet alleen met de aanschafwaarde in een lagere prijsklasse. De Fiorino kan zich ook onderscheiden door de zeer lage brandstof- en onderhoudskosten. De euro-5 motoren hebben een minimaal brandstofverbruik en dus ook minimale uitstoot van schadelijke stoffen.

De Fiat Fiorino werd in 2009 uitgeroepen tot “International Van of the Year.” Deze prijs wordt ieder jaar door een vakjury uitgereikt aan de bestelwagen die het meest bijdraagt aan efficiënt goederenvervoer, veiligheid en duurzaamheid.