Financier uw Fiat Professional

Het is mogelijk om via Italiaansebedrijfsauto.nl uw nieuwe Fiat Professional bedrijfswagen(s) te financieren. 

De financiering van uw nieuwe Fiat Professional zal worden aangevraagd bij FCA Capital Netherlands. FCA Capital is de merkgebonden financieringsmaatschappij van Fiat Chrysler Automobiles.

FCA Capital Netherlands staat garant voor een betrouwbaar en verantwoord kredietadvies. Dit door enkel samen te werken met officiële merkdealers van de merken die de Fiat Chrysler Automobiles voert. Italiaansebedrijfsauto.nl als onderdeel van De Schouten Groep is hiervoor uw partner. Er zijn verschillende financieringsvormen en mogelijkheden voor het afsluiten van onderhoudscontracten.

U kunt uw nieuwe Fiat Professional bedrijfswagen(s) financieren. Het maximaal te financieren bedrag per model is:

Fiat Fiorino € 10.000 max. 48 maanden
Fiat Doblo € 10.000 max. 48 maanden
Fiat Talento € 20.000 max. 48 maanden
Fiat Ducato € 25.000 max. 48 maanden


De maandbedragen die bij de voertuigen vermeld zijn, die zijn gebaseerd op bovenstaande maximaal te financieren bedragen. Het kan mogelijk zijn dat een aanbetaling noodzakelijk is.


Een medewerker van Italiaansebedrijfsauto.nl kan voor u een op maat gemaakt financieringsofferte aanvragen. Hiervoor is eventuele inzage in aanvullende gegevens over u en/of uw bedrijf noodzakelijk. Neem voor meer informatie contact op met Italiaansebedrijfsauto.nl via:

-    T:  088-144 8042
-    E:  info@italiaansebedrijfsauto.nl
 

 

Financieringsacties en actievoorwaarden:

De Financial Lease actie is geldig op alle modellen en uitvoeringen betreffende ongeregistreerde voertuigen en geleverd door FCA Nederland B.V. en de erkende Fiat Professional dealer. (Reeds) geregistreerde import voertuigen zijn uitgesloten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.