100% laagste prijs garantie

Op voorraad: 7 dagen levertijd

Altijd dichtbij: 19 afleveradressen

Scherpe financieringstarieven via FCA Capital

Nieuws

Fiat Bedrijfswagenweken 10 t/m 31 maart

Kom van 10 t/m 31 maart naar de Fiat Bedrijfswagenweken bij uw Italiaanse bedrijfsauto vestiging. Profiteer van onverslaanbaar voordeel op al onze FIAT Professional modellen en 0% rente op de financiering!

Lees verder

Luxe Fiat Talento Squadra met dubbele cabine in oplage van 100 stuks

De nieuwe Fiat Talento Squadra zit boordevol luxe en combineert stijl en comfort met maximale flexibiliteit en het beste laadvermogen. Hij is  verkrijgbaar met dubbele cabine in een gelimiteerde en genummerde oplage van slechts 100 stuks die exclusief voor Nederland worden geproduceerd.

Lees verder

35 jaar Fiat Ducato!

De Fiat Ducato bestaat 35 jaar. Om dat te vieren, introduceert Fiat Professional 35 dagen lang de rijk uitgeruste Fiat Ducato Limited Luxury.

Lees verder

Vernieuwde Fiorino vanaf € 9.950

Fiat Professional rust de vernieuwde Fiorino uit met Euro 6 motoren, licht opgefrist uiterlijk en nieuwe functionele mogelijkheden. De vernieuwde Fiorino is per direct beschikbaar met 4 jaar garantie en 4 jaar 0% rente op financiering bij uw Schouten vestiging. Prijzen beginnen vanaf € 9.950 (exclusief BTW en BPM).

Lees verder

Fiat Professional range breidt uit met Talento

Fiat Professional lanceert zijn nieuwe model met een naam die traditioneel verwijst naar een oude munteenheid. De Talento combineert het beste laadvermogen in zijn segment met compacte buitenafmetingen en wendbaarheid.

Lees verder

FIAT Professional 4+4 deal

Tot 31 maart 2016 zijn het de FIAT Professional Days bij IVECO Schouten, tijdens deze dagen profiteert u van 4 jaar garantie en 4 jaar 0% financiering op uw nieuwe FIAT Bedrijfswagen uit voorraad.

Lees verder

Transport Compleet Beursactie!

Komende week staat de Transport Compleet beurs 2015 in de Evenementenhal in Gorinchem weer in de agenda! IVECO Schouten is uiteraard aanwezig op de stand van IVECO en Fiat Professional.

Lees verder

IVECO Schouten opnieuw “Erkend Duurzaam”

Eind maart heeft IVECO Schouten opnieuw het “Erkend Duurzaam”-certificaat ontvangen. Truckbedrijven kunnen gecertificeerd worden als zij aantoonbaar duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in hun bedrijfsvoering hebben doorgevoerd. IVECO Schouten hecht veel waarde aan beide aspecten en is daarom trots op het uitgereikte certificaat en de erkenning voor officieel Erkend Duurzaam truckbedrijf. Het bijzondere aan deze her certificering is dat deze voor twee jaar is toegekend (waar dat eerder 1 jaar was).

Lees verder

Demo voertuigen nieuwe Fiat Doblo

De demo voertuigen van de nieuwe Fiat Doblo zijn gearriveerd!

Lees verder

Nieuwe Doblò Cargo: 'de betere manier van werken'

De nieuwe Fiat Doblò is de opvolger van bestseller: meer dan 1,4 miljoen klanten kozen sinds zijn introductie in 2000 voor de veelzijdige Italiaanse bestelauto. De nieuwe Fiat Doblò heeft een nieuw design, biedt nog meer functionaliteit, nog betere prestaties en is eind februari leverbaar vanaf € 10.400,-.

Lees verder

Fiat vernieuwt de Doblo!

Fiat trapt het jaar 2015 af met een nieuw model van de Fiat Doblo. De vierde generatie van de zeer succesvolle Fiat Doblo is zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant volledig gerestyled. De Doblo bewijst opnieuw “best in class” te zijn door uit te blinken op verschillende punten als laadcapaciteit, laadvolume, rijcomfort en TCO (Total Cost of Ownership)!

Lees verder

Vergeet de winter(bandenwissel) niet!

De winter begint weer dichtbij te komen en we hebben de eerste lichte vorst alweer gehad. Helaas is het zo dat winterbanden vaak te laat worden gemonteerd. Hierdoor kunnen gevaarlijke situaties ontstaand, die u liever niet wilt meemaken.

Lees verder

Bestelauto.nl rijtest: Fiat Ducato

Bestelauto.nl reed een week lang met de nieuwe Fiat Ducato, lees hier het hele testverslag.

Lees verder

De eerste Fiat Ducato modeljaar 2014 demonstratievoertuigen zijn bijna in Nederland!

Binnenkort kunt u bij Schouten de voordelen van de vernieuwde Fiat Ducato zelf ervaren.

Lees verder

Italia @ Zandvoort: beleef Italië op Circuit Park Zandvoort

Op zondag 29 juni 2014 staat Italia @ Zandvoort, hét Italiaanse auto- en lifestyle-evenement, weer op het programma.  Traditiegetrouw presenteert de autogroep,  sinds 1 januari jl. "Fiat Chrysler Automobiles", al het modelnieuws. De organisatie verwacht ook deze editie, dankzij het aansprekende programma, een grote opkomst.  Als grote publiekstrekker staat een nog nooit eerder vertoonde F1-demonstratie van Minardi op het programma.  Ook Jos Verstappen en Jan Lammers hebben een Minardi-stoeltje weten te bemachtigen en keren op zondag 29 juni tijdelijk terug naar de Formule 1! Deze editie mag je niet missen!

Lees verder

Nieuwe Fiat Ducato

De nieuwe Fiat Ducato zal op 12 mei a.s. worden gepresenteerd aan de internationale pers op het Balocco Test Centrum in Vercelli, Italië. Het gaat om de jongste evolutie van een bestseller, die de afgelopen 33 jaar –  vijf generaties – internationale awards en commerciële successen heeft geboekt, zoals gestaafd wordt door de ruim 2.6 miljoen voertuigen die sinds 1981 in totaal verkocht zijn.

Lees verder

Fiat Ducato verkozen tot "basisvoertuig voor campers 2014"

Met 59,2 procent van de stemmen van de lezers van het gespecialiseerde Duitse tijdschrift "promobil", is de Fiat Ducato verkozen tot "Basisvoertuig voor campers 2014" !

Het merk Fiat Professional bouwt zelf geen campers. De Fiat Ducato wordt echter wel gezien als de beste basis voor een geliefd vakantievoertuig. De Fiat Ducato biedt met meerdere varianten verschillende platforms voor constructeurs ombouwers van campers. Met een groot marktaandeel is de Fiat Ducato dan ook al jarenlang Europees marktleider in het leveren van de basis van campers.

De verkiezing tot "camper van het jaar" door de lezers van het gespecialiseerde Duitse tijdschrift "promobil" wordt al meer dan 25 jaar beschouwd als een barometer voor de trends in de camperbranche.

Lees verder

Opnieuw mega-order voor Fiat Professional

Na de mega-order van DHL Italie voor Fiat Professional, wordt door de Italiaanse bedrijfswagenfabrikant opnieuw een grote deal gesloten. Dit maal is het het Italiaanse bedrijf Sirti dat in totaal 530 voertuigen bestelt.

De mega-order van 530 Fiat Professional voertuigen bestaat uit Fiat Fiorino’s, Fiat Doblo’s en Fiat Ducato’s. Het grootste gedeelte van de bestelde voertuigen zijn Natural Gas-modellen. Naast het feit dat de Natural Gas-motoren zeer krachtig zijn, is de uitstoot van schadelijke stoffen zeer laag. Het rijden op CNG (gecomprimeerd aardgas) is in Italië in een verder gevorderd stadium dan in Nederland, al groeit het Nederlandse CNG-wagenpark hard. Fiat Professional (en IVECO) produceert en levert reeds tientallen jaren voertuigen met aardgas als brandstof.

Het Italiaanse bedrijf Sirti is een vooraanstaand bedrijf in de civiele engineering en opereert met haar activiteiten onder andere in de telecommunicatie, transport, energie en verschillende technologische markten. Het bedrijf is in 1921 opgericht en was mede-ontwikkelaar van het langeafstand telefoonnetwerk in Italië.

Benieuwd naar de producten van het merk Fiat Professional? Neem contact met ons op via 088-114 8042 of kijk voor onze huidige voorraad op www.fiatbedrijfsauto.nl.

Lees verder

Fiat Group Automobiles (FGA) krijgt nieuwe naam

Eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat de Italiaanse autofabrikant Fiat het Amerikaanse Chrysler voor 100% overneemt. Tot voorheen heette de het bedrijf achter de verschillende merken als onder andere Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Ferrari, IVECO en Fiat Professional nog Fiat Group Automobiles.

Deze week is bekend geworden dat het concern een nieuwe naam krijgt: Fiat Chrysler Automobiles. Naast een nieuwe naam wordt ook een nieuw beeldmerk gelanceerd. De juridische standplaats van het nieuwe Fiat Chrysler Automobiles (FCA) komt in Nederland. Fiscaal gezien wordt het concern in Groot-Brittannië gesitueerd. FCA zal ook beursnoteringen krijgen in Milaan en New York.

Lees verder

DHL Italië kiest voor Fiat Professional

In de Ducato-fabriek van Fiat Professional in Italië ziet het geel van de Fiat Ducato’s. Het Italiaanse bedrijfswagenmerk heeft een mega-order binnengehaald van DHL. DHL Italië heeft begin januari van dit jaar maar liefst 820 nieuwe Fiat Ducato’s besteld. De keuze is gevallen op de Fiat Ducato door onder andere de laagste laadvloer in zijn segment, de zéér schone motoren met een laag brandstofverbruik en het daarbij horende grote onderhoudsinterval van 48.000 kilometer. Dit resulteert logischerwijs in flink lagere onderhoudskosten.

Lees verder