Over Italiaansebedrijfsauto.nl

 

Italiaansebedrijfsauto.nl biedt u de mogelijkheid om online een IVECO of Fiat Professional bedrijfswagen te kopen. Standaard heeft Italiaansebedrijfsauto.nl een vijftigtal voertuigen op voorraad die binnen een zeer korte tijd kunnen worden afgeleverd. Wij rekenen enkel met rijklaarprijzen. Er zijn géén bijkomende kosten. Zo ontstaat er voor u transparantie in prijzen. Daarnaast tonen wij alleen beschikbare voertuigen.

Doordat Italiaansebedrijfsauto.nl groots inkoopt is een zeer scherpe prijs gegarandeerd.


Profiteer online van de goedkope aanschaf van uw nieuwe IVECO of Fiat Professional en geniet daarnaast van alle voordelen die een officieel merkdealer u kan bieden!

Italiaansebedrijfsauto.nl is onderdeel van de Schouten Groep. De Schouten Groep is officieel dealer van Fiat Professional en IVECO bedrijfswagens. Bij Schouten kunt u terecht voor een totaalpakket aan sales, after-sales, leasing, financiering, reparatie, onderhoud en speciale technische oplossingen. 
De Schouten Groep is de snelst groeiende bedrijfswagendealer van Nederland. De Schouten Groep bestaat uit tien vestigingen. Klik op de naam van de vestiging voor meer informatie:


Als klant van Schouten geniet u van de volledige service van een vrachtwagen dealer. Ook wanneer u een kleinere bestelauto bij ons aanschaft. De voordelen hiervan zijn:


Voor vragen over deze website, de Schouten Groep, voertuigen op deze website of voertuigen op andere websites kunt u direct contact opnemen met één van onze medewerkers.