Referenties

FIAT Doblo Actual voor BJ Schilderwerken

Oud en nieuw naast elkaar, BJ Schilderwerken uit Driebergen-Rijsenburg heeft recent een nieuwe FIAT Doblo 1.3 MJTD Actual in gebruik genomen. BJ Schilderwerken is opgericht door John Verberne, een echte vakman die meer dan 12 jaar ervaring heeft in stuc- en schilderwerk, schoonmaak en standbouw.

Wij wensen John Verberne veel plezier met deze bedrijfswagen en veel veilige en plezierige kilometers toe!
 

FIAT Talento voor Metnils Interieur Maatwerk

Metnils Interieur Maatwerk uit Utrecht heeft recent een nieuwe Talento L2H1 dubbel-cabine in gebruik genomen. Metnils Interieur Maatwerk richt zich op het ontwerpen en realiseren van maatwerk meubels & interieurs. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten werken zij door het hele land (en soms daarbuiten) aan unieke projecten. 

Wij wensen de medewerkers van Metnils veel fijne kilometers toe met deze complete FIAT Talento!

FIAT Ducato voor P. van der Nat

P. van der Nat uit Giessen heeft onlangs een nieuwe FIAT Ducato 130pk Euro 6C in gebruik genomen. De Ducato is uitgevoerd in de langste carrosserievariant (L4) en heeft een laadruimte van maar liefst 4.07m lang! Het voertuig zal voornamelijk ingezet gaan worden voor kleine spoed vrachten. Wij wensen de medewerkers van P. van der Nat veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Ducato!

FIAT Talento voor Metselbedrijf W. Renden

Er gaat weer een mooie Fiat Talento de weg op, Metselbedrijf W. Renden heeft deze L2H1 uit voorraad afgenomen. Waarom de Talento? Onder andere vanwege zijn goede prijs kwaliteit verhouding en de zeer praktische laadruimte met de mogelijkheid om voorwerpen van maximaal 4,15m te kunnen vervoeren.

Wij bedanken de heer Renden voor het vertrouwen en wensen hem veel (werk)plezier met deze mooie bedrijfswagen!
 

FIAT Ducato voor Fastjob.nl

Schouten Utrecht heeft recent een mooie Ducato L3H2 afgeleverd aan Fastjob. Een dynamische en relatief jonge onderneming die zich nadrukkelijk richt op de wensen van de klant. Zoals de naam al verraadt, zijn zij snel inzetbaar en is het verzorgen van kwaliteit en service het middelpunt van de core business. Zo is de specialiteit het verzorgen van bloemendistributie door de gehele Benelux. Maar ook vervoer van ziekenhuisbedden, computers en het dagelijks uitleveren van de aangeboden pakketjes en goederen is een repeterend onderdeel van hun werkzaamheden.

Kortom, een dynamisch bedrijf waar deze Ducato volledig tot zijn recht zal komen. Waarom de Ducato? Onder andere vanwege zijn ruime en praktische laadruimte van maar liefst 13 m3, zijn bewezen kwaliteit & betrouwbaarheid en Schouten Utrecht als partner hierin door bijvoorbeeld onze 24 uurs service.

Job, nogmaals bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met deze bedrijfswagen!

FIAT Talento voor Van de Pavert Beheer B.V.

Van de Pavert Beheer uit Ommeren heeft onlangs een nieuwe FIAT Talento in gebruik genomen. Schouten-vestiging Tiel leverde het voertuig af.

Wij wensen de dhr. Van de Pavert veel fijne en veilige kilometers toe met zijn nieuwe FIAT bedrijfswagen!

FIAT Ducato voor Henk Maas Weegschalen

Henk Maas Weegschalen B.V. uit Veen heeft recent een nieuwe FIAT Ducato L1H1 in gebruik genomen. Henk Maas levert weegschalen en weegcomponenten voor industrie en laboratorium. Henk Maas is voor elke branche dé weegspecialist bij uitstek en sterk in maatwerk!

IVECO Schouten wenst de mensen van Henk Maas Weegschalen veel fijne en veilige kilometers toe met hun nieuwe Ducato bestelwagen!

FIAT Fullback voor Almbouw

Almbouw uit Giessen heeft recent een nieuwe FIAT Fullback in gebruik genomen. Schouten-vestiging Almkerk leverde het voertuig af. Almbouw is een multifunctioneel bouw- en schildersbedrijf. U kunt bij het bedrijf uit Giessen terecht voor het kleinere herstel- en verbouwingswerk, het complete facilitaire onderhoud van gebouwen en instellingen, alsmede voor de grotere nieuw- en/of verbouwprojecten.

We wensen Almbouw veel goede kilometers toe met hun nieuwe FIAT pick-up!

FIAT Doblo Actual voor Tielse Loswal Combinatie

Tielse Loswal Combinatie heeft onlangs een nieuwe FIAT Doblo in gebruik genomen. Schouten Tiel leverde het voertuig af. De Tielse Loswal Combinatie, kortweg TLC, is een full-service dienstverlener op het gebied van op- en overslag van bulk- en stukgoed. 

We wensen de medewerkers van TLC veel fijne en veilige kilometers toe met hun nieuwe FIAT Doblo!

FIAT Doblo Actual voor Joop Rodenburg Sloopwerken

Joop Rodenburg Sloopwerken & Puinrecycling uit Beneden-Leeuwen heeft recent een nieuwe FIAT Doblo Actual in gebruik genomen. Schouten-vestiging Tiel leverde het voertuig af.

Wij wensen de medewerkers van Joop Rodenburg veel fijne en veilige kilometers toe met hun nieuwe FIAT bedrijfswagen!
 

FIAT Ducato L2H1 voor Rioolbeheer Holland

Rioolbeheer Holland heeft recent een nieuwe FIAT Ducato L2H1 in gebruik genomen. Schouten-vestiging Alblasserdam leverde het voertuig af.

We wensen de mensen van Rioolbeheer Holland veel fijne en veilige kilometers toe met hun nieuwe FIAT bedrijfswagen!

FIAT Doblo met imperiaal voor Almbouw

Almbouw uit Giessen heeft recent een nieuwe FIAT Doblo met imperiaal in gebruik genomen. Schouten-vestiging Almkerk leverde het voertuig af. Almbouw is een multifunctioneel bouw- en schildersbedrijf. U kunt bij het bedrijf uit Giessen terecht voor het kleinere herstel- en verbouwingswerk, het complete facilitaire onderhoud van gebouwen en instellingen, alsmede voor de grotere nieuw- en/of verbouwprojecten. 

We wensen Almbouw veel goede kilometers toe met hun nieuwe FIAT Doblo!

FIAT Ducato 3.5T Heavy voor Brassto

Brassto uit Papendrecht heeft recent een nieuwe FIAT Ducato met huifopbouw in gebruik genomen. Schouten-vestiging Alblasserdam leverde het voertuig af.

Brassto uit Papendrecht is gespecialiseerd is in het aanbrengen van hoogwaardige coatings. Meer informatie vindt u op: www.brassto.nl.

We wensen de mensen van Brassto veel fijne en veilige kilometers toe met hun nieuwe FIAT bedrijfswagen!
 

6 x FIAT Doblo Maxi Natural Power voor Forum Cateringservice

Forum Cateringservice uit Spijkenisse heeft recent zes nieuwe FIAT Doblo Maxi’s in gebruik genomen. De nieuwe Doblo’s van Forum zijn uitgerust met duurzame 1.4 liter Natural Power aardgasmotoren. Forum Cateringservice is gespecialiseerd in Chinees Oosterse gerechten, het bedrijf uit Spijkenisse levert zes dagen per week aan particulieren en bedrijven in de regio.

We wensen de medewerkers van Forum veel fijne en veilige kilometers toe met hun duurzame bezorgauto's!
 

3 x FIAT voor Beerens Intercover

Recent heeft Beerens Intercover B.V. uit Tilburg drie nieuwe FIAT bedrijfswagens in gebruik genomen. De heer Beerens heeft gekozen voor twee FIAT Doblo’s en een FIAT Ducato. De Doblo’s zijn voorzien van de zuinige 1.3 liter MJTD motor en de Ducato is uitgerust met de 2.3 liter MJTD motor. Alle drie de voertuigen zijn voorzien van diverse opties om het voor de chauffeur zo comfortabel mogelijk te maken.

We wensen de mensen van Beerens veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Bedrijfswagens!

2 x FIAT Talento dubbel-cabine voor Cladding Partners

Cladding Partners uit Oosterhout heeft recent twee nieuwe FIAT Talento’s met dubbele-cabine in gebruik genomen. Schouten-vestiging Almkerk leverde de voertuigen af.

We wensen de mensen van Cladding Partners veel fijne en veilige kilometers toe met hun nieuwe FIAT’s!

FIAT Doblo Actual voor Elektro technisch Installatiebureau Eleccheck

Elektro technisch Installatiebureau Eleccheck uit Zwijndrecht heeft onlangs een nieuwe FIAT Doblo 1.3 MJTD Actual in gebruik genomen. Schouten-vestiging Alblasserdam leverde de voertuigen af.

We wensen de medewerkers van Eleccheck veel fijne en veilige kilometers toe met hun nieuwe FIAT Doblo!

FIAT Doblo Maxi voor Jos van der Lubbe Projecten

Jos van der Lubbe Projecten uit Benthuizen heeft recent een nieuwe FIAT Doblo Maxi 1.6 MJTD SX in gebruik genomen. Schouten-vestiging Tiel leverde het voertuig af.

We wensen de mensen van Jos van der Lubbe Projecten veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Doblo!

FIAT Doblo voor VDV Aannemingsbedrijf

VDV Aannemingsbedrijf uit Meerkerk heeft recent een nieuwe FIAT Doblo 1.6 MJTD SX in gebruik genomen. Schouten-vestiging Tiel leverde het voertuig af.

VDV uit Meerkerk is een jong en enthousiast, maar toch traditioneel, aannemingsbedrijf dat zich bezig houdt met letterlijk alles op en rond woningen en utiliteitsbouw. Nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, betonwerk, groot of klein. Meer informatie vindt u op: www.vdvmeerkerk.nl. 

IVECO Schouten wenst de medewerkers van VDV veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Doblo!

FIAT Doblo koelauto voor Uit-Koken

Uit-Koken uit Nijmegen heeft onlangs een nieuwe FIAT Doblo Koelauto in gebruik genomen. Schouten Nijmegen heeft in samenwerking met ClimaRunners een duurzame en compacte koelauto ontwikkeld op basis van de FIAT Doblo, de CityLight koelopbouw wordt gekoeld door middel van de zonnepanelen op het dak.

Uit-Koken is een kookstudio en cateringbedrijf dat lunch, brunch, high tea en diner voor bedrijven alsook voor particulieren verzorgd.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Uit-Koken veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Doblo!

3 x FIAT voor M2 Services

M2 Services uit Groot-Ammers heeft onlangs een nieuwe FIAT Talento in gebruik genomen. Dit is alweer de derde FIAT bedrijfswagen die Schouten Alblasserdam dit jaar heeft mogen leveren aan M2 Services.

M2 Services is gespecialiseerd in diverse onderdelen die betrekking hebben op het service en onderhoud, alsmede schadeherstel aan kunststof-, aluminium- en stalen kozijnen of gevelelementen.

Schouten Alblasserdam dankt M2 Services voor het vertrouwen en wenst de medewerkers wederom veel fijne kilometers met hun nieuwe FIAT bedrijfswagen!

2 x FIAT Ducato voor Story Event Engineering

Story Event Engineering uit Alphen heeft recent twee nieuwe FIAT Ducato’s in gebruik genomen. Schouten-vestiging Tiel leverde de voertuigen af.

We wensen de medewerkers van Story veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Ducato’s!

2 x FIAT Ducato voor Wirtgen Nederland

Wirtgen Group uit Werkendam heeft onlangs twee nieuwe FIAT Ducato’s in gebruik genomen. De nieuwe voertuigen zijn afgeleverd door Schouten te Almkerk.

We wensen de medewerkers van Wirtgen Nederland veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Ducato’s!

FIAT Fiorino voor Mouwrik Waardenburg

Mouwrik Waardenburg heeft onlangs een nieuwe FIAT Fiorino 1.3 MJTD SX in gebruik genomen. Het voertuig is afgeleverd door de IVECO Schouten vestiging in Tiel.

We wensen de medewerkers van Mouwrik Waardenburg veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Fiorino!

FIAT Ducato voor Gebroeders Bakker Transport

Gebroeders Bakker Transport uit Nijmegen heeft recent een nieuwe FIAT Ducato L2H2 in gebruik genomen. Schouten-vestiging Nijmegen leverde het voertuig af.

We wensen Gebroeders Bakker Transport veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Ducato!

FIAT Ducato koelauto voor Iwai Vlees Groothandel

Iwai Vlees Groothandel uit Nijmegen heeft onlangs een nieuwe FIAT Ducato L2H2 koelauto in gebruik genomen. De koelombouw is verzorgd door ClimaRunners uit Heeze, Schouten-vestiging Nijmegen leverde het voertuig af.

We wensen de mensen van Iwai Vlees Groothandel veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Ducato!

FIAT Ducato voor Ad Hoc Logistiek

Ad Hoc Logistiek uit Rotterdam heeft onlangs een nieuwe FIAT Ducato L4H2 in gebruik genomen.

Ad Hoc logistiek is een veelzijdig transportbedrijf met een dienstverleningspakket dat bestaat uit koeriersdiensten, sneltransport, distributie en internationaal transport met containers, tankcontainers en schuifzeilenopleggers.

We wensen de medewerkers van Ad Hoc Logistiek veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Ducato!

2 x FIAT Doblo voor Eijsink Afbouw

Eijsink Afbouw uit Winterswijk heeft onlangs twee nieuwe FIAT Doblo’s in gebruik genomen. Schouten-vestiging Doetinchem leverde de voertuigen af.

We wensen de medewerkers van Eijsink veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Doblo’s!

FIAT Ducato voor M. de Korver Bouwservice

M. de Korver Bouwservice uit Dordrecht heeft onlangs een nieuwe FIAT Ducato in gebruik genomen. Schouten-vestiging Alblasserdam leverde het voertuig af.

IVECO Schouten wenst M. de Korver Bouwservice veel fijne kilometers toe met de nieuwe FIAT Ducato!

FIAT Ducato voor Boomkwekerij en Groencentrum "de Batterijen"

Onlangs heeft Schouten Tiel een nieuwe FIAT Ducato dubbel-cabine afgeleverd aan Boomkwekerij en Groencentrum "de Batterijen" uit Ochten.

“De Batterijen” is een fruit- en sierbomenspecialist met een compleet assortiment vaste planten, grassen en bamboe, laan- en parkbomen en tuinaccessoires voor particulieren en bedrijven.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van "de Batterijen" veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Ducato!

FIAT Talento Koelwagen voor Vink Vleeswaren

Onlangs heeft Schouten Utrecht een nieuwe FIAT Talento Koelwagen afgeleverd aan Vink Vleeswaren uit IJsselstein.

Vink Vleeswaren is een groothandel die gespecialiseerd is in producten voor de gehele vers- en vleeshandel. Meer informatie vindt u op: www.vink-vleeswaren.nl.

IVECO Schouten wenst Vink Vleeswaren veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Talento!

FIAT Ducato voor Hagrema Nederland Verpakkingen

Recent heeft IVECO Schouten een nieuwe FIAT Ducato afgeleverd aan Hagrema Nederland Verpakkingen uit ’s-Gravendeel.

Hagrema Nederland Verpakkingen is een groothandel gespecialiseerd in verpakkingsoplossingen voor de horeca, grootbedrijven, productie bedrijven en de detailhandel. Meer informatie vindt u op: www.hagrema.nl.

We wensen de medewerkers van Hagrema Nederland Verpakkingen veel fijne kilometers toe met hun nieuwe Ducato!

FIAT Talento voor Hans van Diën Veetransporten

Recent heeft Schouten Tiel een nieuwe FIAT Talento Euro-6 afgeleverd aan Hans van Diën Veetransporten uit Beusichem.

IVECO Schouten wenst Hans van Diën Veetransporten veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Talento!

FIAT Doblo & Talento voor Autohulpdienst Ben Heiltjes

Recent heeft Schouten Nijmegen twee nieuwe FIAT Bedrijfswagens afgeleverd aan Autohulpdienst Ben Heiltjes. Het bedrijf uit Cuijk heeft al enkele IVECO’s in het wagenpark, en daar zijn nu ook een FIAT Talento en een Doblo aan toegevoegd.

We wensen de medewerkers van Ben Heiltjes veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT bedrijfswagens!

FIAT Doblo voor Doddema Locking

Onlangs heeft Schouten Alblasserdam een nieuwe FIAT Doblo 1.6 MJTD SX afgeleverd aan Doddema Locking uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Doddema Locking is gespecialiseerd in het repareren van gietijzer. Meer informatie vindt u op www.doddemalocking.nl.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Doddema veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Doblo.

FIAT Ducato voor Bakker van Eekeren

Recent heeft Schouten Utrecht een nieuwe FIAT Ducato L4H2 afgeleverd aan Bakker van Eekeren uit Utrecht.

Bakker van Eekeren levert brood aan grote en kleine afnemers in de horeca, de catering, de zorg, het bedrijfsleven en de detailhandel in heel Nederland. Meer informatie vindt u op www.bakkervaneekeren.nl.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Van Eekeren veel fijne en veilige kilometers toe met hun nieuwe FIAT Ducato!

FIAT Ducato Limited Luxury voor C&R Group

Onlangs heeft Schouten Almkerk een nieuwe FIAT Ducato afgeleverd aan C&R Group uit Wijk en Aalburg. Dit is alweer de zevende Ducato die we af hebben mogen leveren aan C&R. Deze keer betreft het een Ducato L2H2 in de Limited Luxury uitvoering, wat inhoudt dat de auto voorzien is van onder andere climate control, cruise control, navigatie, parkeercamera, elektrische inklapbare spiegels en LED verlichting.

Wij wensen de medewerkers van C&R veel fijne kilometers toe met de nieuwe Fiat Ducato!
 

FIAT Ducato voor Pizza Fresca

Met trots heeft Schouten Spijkenisse een nieuwe Fiat Ducato "Pizza bakkerij" afgeleverd aan Pizza Fresca te Hellevoetsluis.

Wij wensen het gehele bedrijf veel fijne kilometers toe met hun nieuwe rijdende pizzeria!

FIAT Doblo Maxi voor GWTR

Recent heeft Schouten Doetinchem een nieuwe FIAT Doblo Maxi SX afgeleverd aan GWTR uit Deventer.

GWTR is een veelzijdig boorbedrijf dat (machinale) boringen uitvoert in land- en water-bodem. Meer informatie vindt u op: www.gwtr.nl.

IVECO Schouten wenst GWTR veel fijne kilometers toe met hun nieuwe FIAT Doblo!
 

FIAT Doblo Maxi voor G.J. Verhaar

Onlangs heeft Schouten Alblasserdam een nieuwe FIAT Doblo Maxi 1.6 MJTD SX afgeleverd aan G.J. Verhaar uit Dordrecht.

IVECO Schouten wenst het dhr. Verhaar veel veilige kilometers toe met zijn nieuwe FIAT Doblo!

 

 

 

FIAT Doblo voor Maarten Bouman Schilderwerken

Onlangs heeft Schouten Almkerk een nieuwe FIAT Doblo 1.3 MJTD afgeleverd aan Maarten Bouman Schilderwerken uit Genderen.

IVECO Schouten wenst Maarten veel fijne kilometers toe met zijn nieuwe FIAT Doblo!

2 x FIAT Doblo voor Selten Glas-, Schilder- & Decoratietechnieken

Recent heeft IVECO Schouten vestiging Nijmegen twee nieuwe Fiat Doblo’s afgeleverd aan Mark Selten van Selten Glas-, Schilder- & Decoratietechnieken.

Selten Glas-, Schilder- & Decoratietechnieken uit Wilbertoord
Al meer dan dertig jaar is Selten graag gezien in de regio met een compleet team van vakbekwame schilders, glaszetters en decorateurs om alle onderhoudswerken voor u te klaren. Meer informatie vindt u op: www.markselten.nl .

We wensen de firma Selten veel fijne kilometers toe met de nieuwe Doblo’s!

FIAT Doblo voor 1001 Tuinhuisjes

Recent heeft Schouten Doetinchem een nieuwe FIAT Doblo 1.3 MJTD SX afgeleverd aan 1001 Tuinhuisjes uit Ulft.

1001 Tuinhuisjes is fabrikant van tuinhuizen, schuren, garages en overkappingen. Alle producten worden op maat gemaakt in eigen werkplaats. Kijk voor meer informatie op www.1001tuinhuisjes.nl.

We wensen de medewerkers van 1001 Tuinhuisjes veel fijne kilometers toe in de nieuwe Doblo!

FIAT Ducato voor Highfield Boats Benelux

Recent heeft IVECO Schouten vestiging Nijmegen een nieuwe FIAT Ducato afgeleverd aan Edward Poelmans van Highfield Boats Benelux. De nieuwe Ducato is uitgerust met de krachtige 180pk 3.0 MJTD motor en comfortmatic automatisch schakelende versnellingsbak. Tevens is het voertuig naar wens van de klant in een speciale kleur gespoten.

Highfield Boats Benelux is importeur en distributeur van het Australische merk Highfield; aluminium RIB's (Rigid Inflatable Boats), bijboten en dinghy's. Kijk voor meer informatie op www.highfieldboats.nl.

We wensen dhr. Poelmans veel fijne kilometers toe met zijn nieuwe FIAT Ducato!

FIAT Doblo voor KDOO Giessenburg

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Almkerk een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan Mw. Kraaij uit Andel, eigenaresse van KDOO. KDOO is een stijlvolle winkel met o.a. ladies fashion, kado-artikelen, kleine meubelen en woonaccessoires voor binnen en buiten. De winkel is gevestigd in Giessenburg. Meer informatie vindt u op www.kdoogiessenburg.nl.

De nieuwe Fiat Doblo Cargo van Mw. Kraaij is uitgevoerd in de Actual uitvoering met zwarte velgen, matzwarte striping en matzwarte belettering op de zijkanten. Deze Doblo heeft daardoor een zeer stoere en robuuste uitstraling!

IVECO Schouten wenst Mw. Kraaij veel goede kilometers toe met de nieuwe Fiat Doblo!

FIAT Doblo voor Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Almkerk een nieuwe FIAT Doblo 1.3 MJTD Actual afgeleverd aan Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf uit Gameren. Gijben heeft al diverse FIAT voertuigen in het wagenpark. Deze Doblo is alweer het zesde voertuig dat we af hebben mogen leveren in de afgelopen twaalf maanden!

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf uit Gameren
Gijben is een veelzijdig aannemers- & verhuurbedrijf. Het bedrijf uit Gameren voert diverse activiteiten uit met betrekking tot grond- en bestratingswerkzaamheden in de (onder-) aanneming. Meer informatie vindt u op www.gijbenaannemersbedrijf.nl.

We wensen de medewerkers van Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf veel veilige kilometers toe met de nieuwe Doblo!

FIAT Ducato voor Schildersbedrijf Paul Gieling

Recent heeft IVECO Schouten vestiging Doetinchem een nieuwe FIAT Ducato afgeleverd aan Schildersbedrijf Paul Gieling uit Didam. Paul heeft zijn oude Fiat Ducato ingeruild waarmee hij ruim 13 jaar heeft gereden.

Schildersbedrijf Paul Gieling
Naast schilderwerk kunt u bij Paul Gieling ook terecht voor zaken zoals beglazing, houtrotreparatie, periodiek onderhoud, renovatie, beglazing en behangwerk. Meer informatie vindt u op www.schildersbedrijfpaulgieling.nl.

We wensen Paul veel fijne kilometers toe met zijn nieuwe Ducato!

FIAT Doblo voor A.C.T. Beveiliging

Recent heeft IVECO Schouten een nieuwe FIAT Doblo 1.6 SX afgeleverd aan de A.C.T. Beveiliging te Rotterdam.

A.C.T. Beveiliging is een dynamisch bedrijf dat in 2007 opgericht is door David van Gils en Mark van Aalst die na jarenlange ervaring in de beveiliging een eigen bedrijf zijn gestart. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde op gebied van beveiliging. Meer informatie vindt u op www.act-beveiliging.nl.

We wensen A.C.T. Beveiliging veel fijne kilometers toe met de nieuwe Doblo!
 

FIAT Ducato voor MHF

Onlangs heeft IVECO Schouten een nieuwe Fiat Ducato chassis cabine met 3-weg kantelbare open laadbak afgeleverd aan MHF B.V uit Stellendam.

MHF B.V. is een hoofdaannemer van projecten in de metaal en techniek sector. De voornaamste werkzaamheden bestaan uit constructiebouw, leidingbouw, scheepsbouw, tankbouw, industrie en offshore. Meer informatie kunt u vinden op www.mhf-contracting.nl.

Wij wensen MHF veel veilige kilometers toe met de nieuwe Fiat Ducato!

FIAT Doblo voor Mouwrik Waardenburg

Recent heeft Mouwrik Waardenburg een nieuwe FIAT Doblo 1.3 MJTD Actual in gebruik genomen. Het voertuig is afgeleverd door de IVECO Schouten vestiging in Tiel.

Mouwrik Waardenburg voert werkzaamheden uit op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van rioleringen en het aanbrengen en herstellen van asfaltverhardingen. Kijk voor meer informatie op www.mouwrik.nl.

We wensen de medewerkers van Mouwrik Waardenburg veel veilige kilometers toe met de nieuwe Doblo!

FIAT Scudo voor Schildersbedrijf Ron Meinema

Recent heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Tiel een nieuwe Fiat Scudo afgeleverd aan Schildersbedrijf Ron Meinema uit Wijk bij Duurstede. De nieuwe Scudo is uitgevoerd in de zeer complete SX-uitrusting, lichtmetalen velgen, zwarte lak en 163pk sterke dieselmotor.

IVECO Schouten wenst de heer Meinema veel goede kilometers toe met de schitterende Scudo!

2 x FIAT Ducato CNG voor Gemeente Nijmegen

Onlangs heeft IVECO Schouten twee nieuwe Fiat Ducato's met CNG/aardgas als brandstof afgeleverd aan de Gemeente Nijmegen. De Ducato's zijn beide voorzien van een dubbele cabine en uitgevoerd in een opvallende gele carrosseriekleur en zwaaibalk op het dak.

IVECO Schouten wenst de chauffeurs van de Gemeente Nijmegen veel goede kilometers toe met de mooie nieuwe Ducato's!

FIAT Fiorino Adventure voor Suiker Overslagbedrijf

Onlangs heeft IVECO Schouten Alblasserdam een nieuwe Fiat Fiorino Adventure afgeleverd aan Suiker Overslagbedrijf BV uit Hardinxveld-Giessendam. Suiker heeft gekozen voor de Adventure uitvoering met zilvergrijs metallic lak, die deze compacte bestelauto een robuust uiterlijk geven.

Suiker Overslagbedrijf BV is gespecialiseerd in het laden/lossen van onder andere zand, grind, split, stenen, klei, granen, kunstmest en bigbags in/uit schepen. Hiervoor heeft het bedrijf de beschikking over al het nodige materieel zoals hydraulische overslagkranen en schrankladers. Meer informatie vindt u op www.overslagbedrijf.com.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Suiker Overslagbedrijf BV veel goede kilometers toe met de nieuwe Fiorino Adventure!

FIAT Ducato voor Amco Compressoren

Recent heeft IVECO Schouten Alblasserdam een nieuwe Fiat Ducato gesloten bestelwagen afgeleverd aan Amco Compressoren BV uit Hendrik Ido-Ambacht. De Ducato met een GVW van 3.0 ton heeft de 130pk sterke 2.3 dieselmotor aan boord.

Amco Compressoren levert persluchtgereedschap, perslucht leidingsystemen (aluminium leidingsystemen, kunststof leidingsystemen, leidingwerk), compressoronderdelen, filters, drogers, drukvaten, ketels, pompen, schroefcompressoren, zuigercompressoren, startluchtcompressoren, blowers, stikstofinstallaties, werkplaats inrichtingen en voert het onderhoud uit aan dergelijke installaties. Meer informatie vindt u op www.amco-compressoren.nl.

IVECO Schouten wenst Amco Compressoren veel goede kilometers toe met de nieuwe Ducato!

FIAT Ducato voor Loodgietersbedrijf Svennes

Recent heeft Sven van Gelderen van Loodgietersbedrijf Svennes uit Wijk bij Duurstede een prachtige nieuwe Fiat Ducato in gebruik genomen! De vestiging van Schouten in Utrecht leverde de nieuwe bus af. Uitgevoerd in de lage carrosserievariant en zwarte lak geven de nieuwe Ducato een stoer uiterlijk. De RVS-sidebars en het imperiaal maken ‘m af!

We wensen de heer Van Gelderen veel goede kilometers toe met de mooie nieuwe Ducato.

FIAT Doblo Maxi voor PEPAG Verspreidingen en Koeriers

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Nijmegen een nieuwe Fiat Doblo Maxi 1.6 afgeleverd aan PEPAG Verspreidingen en Koeriers uit Deest. De Doblo is full option uitgevoerd met onder andere privacy glass, trekhaak en dakrails. IVECO Schouten wenst PEPAG veel goede en veilige kilometers toe met de nieuwe Doblo! 
 

2 x FIAT Doblo Actual voor Van Hoften Installatietechniek

Recent heeft Van Hoften Installatietechniek BV uit Hardinxveld-Giessendam twee nieuwe Fiat Doblo Cargo’s in gebruik genomen. Van Hoften Installatietechniek BV is installateur van sanitaire installaties, mechanische ventilatie en CV-installaties. Het bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam voert de werkzaamheden uit bij projectmatige woningnieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Bij Van Hoften Installatietechniek BV zijn ongeveer 75 medewerkers in dienst. Meer informatie vindt u op www.vanhoftenbv.nl.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Van Hoften BV veel goede kilometers toe met de nieuwe Fiat Bedrijfsauto’s!

FIAT Ducato voor Gigantisch Wonen Zevenaar

Recent heeft IVECO Schouten vestiging Doetinchem een nieuwe FIAT Ducato afgeleverd aan Gigantisch Wonen te Zevenaar.

Gigantisch Wonen
U kunt bij Gigantisch Wonen Zevenaar terecht voor alles wat betreft vloeren en raambekleding. Meer informatie kunt u vinden op www.gigantischwonen.nl.

We wensen de medewerkers van Gigantisch Wonen veel fijne kilometers toe met de mooie Ducato!

2 x FIAT Doblo voor Pauw Dodewaard

Recent heeft Schouten Tiel twee nieuwe Fiat Doblo’s afgeleverd aan Pauw Dodewaard BV.

Pauw Dodewaard is een veelzijdig aannemers-, loon- en verhuurbedrijf met ruim vijftig werknemers. Meer informatie vindt u op www.pauwdodewaard.nl.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Pauw veel fijne kilometers toe met de nieuwe Doblo’s.

2 x FIAT Doblo Maxi voor Technische Groothandel Versluys

Recent heeft IVECO Schouten twee nieuwe Fiat Doblo’s afgeleverd aan Technische Groothandel Versluys uit Veen. Versluys is een groothandel met een zeer ruim assortiment met onder andere accu’s, gereedschappen, automaterialen, smeermiddelen en een sleutelservice.

De nieuwe Fiat Doblo Maxi’s in de rijke SX-uitrusting zijn afgeleverd aan Technische Groothandel Versluys door Robin Verdaasdonk (Schouten Utrecht) en Menno van Nuland (Schouten Almkerk). IVECO Schouten wenst de medewerkers van Technische Groothandel Versluys veel goede kilometers toe met de nieuwe Fiat bedrijfswagens!

FIAT Doblo Maxi voor Production Partners

Recent heeft IVECO Schouten vestiging Utrecht een FIAT Doblo Maxi 1.6 MJTD afgeleverd aan Production Partners uit Utrecht.

Production Partners uit Utrecht
Production Partners is een full-service verhuurbedrijf, gespecialiseerd in het leveren van techniek op het gebied van Audio, Licht, Video en Rigging.

We wensen de medewerkers van Production Partners veel goede kilometers toe met de nieuwe FIAT Doblo!

Fiat Ducato voor MotoPort Rotterdam

IVECO Schouten heeft met trots een nieuwe Fiat Ducato L2H2 2.3 liter 130pk afgeleverd aan MotoPort Rotterdam.

Motoport Rotterdam
MotoPort biedt een enorme keuze aan nieuwe en gebruikte motoren van diverse merken. Daarnaast kunt u bij Motoport ook terecht voor motorkleding, helmen, en diverse accessoires.

Meer informatie vindt u op: www.motoportrotterdam.nl.

Wij wensen het gehele bedrijf veel veilige kilometers toe!

Fiat Ducato voor Van de Wetering Transportservice

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Tiel een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan Van de Wetering Transportservice BV uit Ingen. De nieuwe Ducato is gespoten in de herkenbare kleuren van firma Van de Wetering. Verder is de Ducato uitgerust met de 150pk sterke 2.3 MJTD motor en schakelt hij middels FIAT's geautomatiseerde comfortmatic transmissie.

Van de Wetering Transportservice BV
Het bedrijf is opgericht in 1997 en heeft zich bewezen als uiterst betrouwbare partner voor diverse logistieke diensten. Het familiebedrijf uit Ingen voert onder andere (inter-)nationale sneltransporten, maritime shipments, value added deliveries en ADR-transporten uit. Meer informatie over Van de Wetering Transportservice vindt u op www.weteringkoerier.com.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Van de Wetering Transportservice BV veel goede kilometers toe met deze mooie Ducato!

Fiat Ducato voor Verisol Isolatiesysteembouw

Onlangs heeft IVECO Schouten een nieuwe Fiat Ducato L2H1 gesloten bestelwagen afgeleverd aan Verisol Isolatiesysteembouw BV uit Werkendam. Verisol is gespecialiseerd in het leveren van koel- en vriesobjecten aan o.a. de levensmiddelensector, distributie- en opslagbedrijven. Daarnaast plaatst het bedrijf uit Werkendam aanrijdbeveiligingen voor het beschermen van zaken als opslagtanks, koel-/vriescellen, gevelbeplating, machines, schuif-/roldeuren, magazijnstellingen et cetera. Meer informatie over Verisol Isolatiesysteembouw BV vindt u op www.verisol.nl.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Verisol veel goede kilometers toe met de nieuwe Fiat Ducato!

Fiat Ducato voor T. Willemsen Schadeherstel

Onlangs heeft IVECO Schouten een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan T. Willemsen Schadeherstel uit Arnhem. Deze Fiat Ducato gesloten bestelwagen in zwarte lakkleur is zeer compleet uitgevoerd met o.a. lichtmetalen velgen, meegespoten voorbumper, LED-dagrijverlichting en RVS-sidebars.

Veel goede kilometers toegewenst!

Fiat Doblo voor Dupolco

Schouten Spijkenisse heeft recent een nieuwe Fiat Doblo 1.3 SX afgeleverd aan Dupolco uit Stellendam. De ‘oude’ Fiat Fiorino werd na vijf jaar trouwe dienst vervangen door deze mooie nieuwe Fiat Doblo.

Dupolco is gespecialiseerd in het produceren van kunststof composieten. U kunt hierbij denken aan producten voor de (chemische) industrie, de auto industrie, de land- en tuinbouw maar ook in de particuliere sector. Kijk voor meer informatie op: www.dupolco.com.

Wij wensen het gehele bedrijf veel veilige kilometers toe met hun nieuwe Fiat Doblo.

Fiat Ducato voor Hoef Diertotaal

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Utrecht een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan de firma Hoef Diertotaal. De nieuwe Fiat Ducato is uitgevoerd als gesloten bestelwagen en het exterieur in de door de klant gewenste kleur groen.

IVECO Schouten wenst Hoef Diertotaal veel goede kilometers toe met de mooie Ducato!

Fiat Doblo voor N.G.J. van Vugt

Onlangs heeft IVECO Schouten Almkerk een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan N.G.J. van Vugt BV uit Giessen.

N.G.J. van Vugt BV is een gerenommeerd bedrijf wat al 50 jaar actief is in de elektrotechniek, in de ruimste zin van het woord. In deze 50 jaar zijn de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Vanaf een kleine aanpassing in uw woning tot complexe besturingen van fabriekslijnen, allemaal met dezelfde zorg en kwaliteit verzorgd. Kijk voor meer informatie op: www.vanvugt-elektro.nl.

Wij wensen van Vugt veel prettige kilometers toe met de nieuwe Fiat Doblo!

2 x Fiat Ducato voor Gemeente West Maas en Waal

Na de recente aflevering van een nieuwe Fiat Doblo heeft de Gemeente West Maas en Waal twee nieuwe Fiat Ducato's in gebruik genomen. IVECO Schouten vestiging Tiel leverde de twee nieuwe bestelwagens af. Één van de twee Fiat Ducato's is uitgevoerd als gesloten bestelwagen met dubbele cabine. De andere Ducato is een chassis-cabine met dubbele cabine en open laadbak. Beide voertuigen hebben een bak op het dak waar bij calamiteiten een lichtpijl elektro hydraulisch omhoog kan worden gezet.

De gemeente West Maas en Waal ligt in het meest zuidelijke gedeelte van het Gelders Rivierengebied. Zoals de naam al aangeeft is de gemeente te vinden in het meest westelijke deel van het Land van Maas en Waal. De gemeente bestaat uit de dorpen Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel. Meer informatie vindt u op www.westmaasenwaal.nl.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van de gemeente veel goede kilometers en werkplezier toe met de opvallende nieuwe Fiat Ducato's!

Fiat Doblo voor Tuinaanleg Aad van der Wagt

Recent heeft Schouten Spijkenisse een nieuwe Fiat Doblo 1.3 SX afgeleverd aan Tuinaanleg Aad van der Wagt te Spijkenisse.

U kunt bij Tuinaanleg Aad van der Wagt terecht voor de complete aanleg van uw tuin, tuinonderhoud, grond- en straatwerken. Meer informatie vindt u op: www.tuinaanlegaadvanderwagt.nl.

Wij wensen het gehele bedrijf veel veilige kilometers toe met de nieuwe Fiat Doblo.

Fiat Ducato voor C. van Beusekom

Recent heeft IVECO Schouten Tiel een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan landbouwmechanisatiebedrijf C. van Beusekom BV uit Benschop. C. van Beusekom BV zal de nieuwe Ducato inzetten als servicewagen.

Landbouwmechanisatiebedrijf C. van Beusekom is een begrip in de Nederlandse landbouwwereld. Het team vakkundige medewerkers is in staat om alle klantwensen m.b.t. melktechniek om te zetten in maatwerk. Met GEA Farm Technologies (Westfalia) melkmachines en Royal de Boer (Brouwers) stalinrichting en mestverwerking biedt het bedrijf uit Benschop een totaalpakket voor de melkwinning. Meer informatie vindt u op www.beusekomlmb.nl.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van C. van Beusekom veel goede kilometers met de nieuwe Fiat Ducato servicewagen!

Fiat Doblo voor City Keukens

Recent heeft City Keukens uit Wijk en Aalburg een nieuwe Fiat Doblo in ontvangst genomen. IVECO Schouten leverde de compacte bestelwagen af vanuit de vestiging in Almkerk. City Keukens is een keuken- en interieurbouwbedrijf waar alles ambachtelijk en met de hand gemaakt wordt. Er wordt niet gedacht in standaardmaten en standaard modules. Hierdoor is elke wens te realiseren. In elk hoekje van de keuken zal het echte vakwerk terug te zien zijn. City Keukens maakt naast keukens ook kasten, en suite deuren, schouten, badkamermeubels en inloopkasten. Meer informatie vindt u op www.citykeukens.nl.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van City Keukens uit Wijk en Aalburg veel goede kilometers toe met de mooie nieuwe Fiat Doblo!

Fiat Doblo Work-Up voor RGA Techniek

Recent  heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Spijkenisse een Fiat Doblo Work-Up afgeleverd aan RGA Techniek / DPE Metaal. Het betreft alweer de derde Doblo die Schouten Spijkenisse afgeleverd heeft aan het bedrijf uit Oostvoorne.

RGA-Techniek is gespecialiseerd in het leveren en monteren van RVS Rookgasafvoeren. Meer informatie vindt u op: www.rgatechniek.nl.

Wij wensen RGA Techniek veel veilige kilometers toe!

Fiat Doblo voor Roodkerk Onderhoudsbedrijf

Recent heeft IVECO Schouten een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan Roodkerk Onderhoudsbedrijf uit Spijkenisse.

Wij wensen Michel veel veilige kilometers toe met zijn nieuwe Fiat Doblo.

Fiat Doblo voor Gemeente West Maas en Waal

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Tiel een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan de Gemeente West Maas en Waal.

De gemeente bestaat uit de dorpen Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel. Meer informatie vindt u op www.westmaasenwaal.nl.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van de gemeente veel goede kilometers en werkplezier toe met de opvallende nieuwe Fiat Doblo!

Fiat Doblo voor Hoogwerk Service

Recent heeft Hoogwerk Service uit Hardinxveld-Giessendam een nieuwe Fiat Doblo Cargo in gebruik genomen. IVECO Schouten vestiging Alblasserdam leverde het nieuwe voertuig af.

Hoogwerkservice is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van machines zoals bouwkranen, hoogwerkers, minihijskranen, bouwliften, hefsteigers, glasliften en klimmaterialen. Hoogwerkservice heeft vestigingen in Hardinxveld-Giessendam en in Buren (GDL). Meer informatie vindt u op www.hoogwerkservice.nl.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Hoogwerkservice opnieuw veel goede kilometers toe met de nieuwe Fiat Doblo!

Fiat Doblo voor Arjan Technische Service

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Alblasserdam een nieuwe Fiat Doblo Cargo afgeleverd aan Arjan Technische Service uit Dordrecht. De nieuwe Doblo is uitgevoerd in de verlengde Maxi-variant, met de zeer luxe uitrusting van het SX-pakket.

Arjan Technische Service is gespecialiseerd in het vlakken van cilinderkoppen, turborevisie, reparatie en motorrevisie. Deze reparaties worden door het bedrijf uit Dordrecht uitgevoerd aan scheepsmotoren, generatorsets, vrachtwagenmotoren, tractoren, fabrieksmachines en veldgeneratoren. Meer informatie vindt u op www.kopvlakke.nl.

Veel goede kilometers gewenst met de nieuwe Fiat Doblo!

Fiat Doblo voor Van der Vleuten Catering

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging Almkerk een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan Van der Vleuten Catering. Van der Vleuten Catering uit Son zorgt niet alleen voor kwalitatief hoogstaand eten, ook de volledige aankleding van evenementen en partijen kunt u aan Van der Vleuten overlaten. Sinds november 2013 is Van der Vleuten Catering nauw betrokken bij Dakar-team IVECO|Petronas|De Rooy. Tijdens de Dakar-Rally in Zuid-Amerika verzorgt Van der Vleuten het eten voor Team de Rooy. Meer informatie vindt u op www.vandervleutencatering.nl.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Van der Vleuten veel goede kilometers toe met de nieuwe Fiat Doblo!

Fiat Doblo voor Transportbedrijf JPB

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Alblasserdam een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan Transportbedrijf JPB VOF uit Ridderkerk. De nieuwe Fiat Professional volgt vlak na de aflevering van een nieuwe IVECO Daily aan JPB.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van JPB VOF ook met dit voertuig veel goede kilometers toe!

Fiat Ducato voor Amco Compressoren

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Alblasserdam een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan Amco Compressoren B.V. uit Hendrik Ido-Ambacht.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Amco Compressoren veel goede kilometers toe!

Fiat Ducato voor Duister Kaas

Onlangs heeft IVECO Schouten een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan de firma Duister uit Genderen. De Fiat Ducato is compleet opgebouwd als marktwagen, net als de Ducato die eerder dit jaar aan het bedrijf werd afgeleverd. Het geheel is een zeer goed uitziend voertuig geworden! Duister is met name gericht op de Duitse markt. Met meerdere verkoopwagens verwennen ze onze oosterburen met heerlijke Nederlandse kaas en andere lekkernijen.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Duister veel mooie kilometers toe met de prachtige nieuwe Ducato verkoopwagen!

Fiat Doblo voor Van de Wetering Transportservice

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Tiel een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan de firma Van de Wetering Transportservice BV uit Ingen. Het bedrijf is opgericht in 1997 en heeft zich bewezen als uiterst betrouwbare partner voor diverse logistieke diensten. Zo voert het familiebedrijf uit Ingen onder andere (inter-)nationale sneltransporten, maritime shipments, value added deliveries en ADR-transporten uit. Meer informatie over Van de Wetering Transportservice BV vindt u op www.weteringkoerier.com.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Van de Wetering Transportservice BV veel goede kilometers toe met de mooie gele Doblo!

Fiat Doblo voor SPURT Koeriers

Recent heeft IVECO Schouten een nieuwe Fiat Doblo 1.3 MJTD afgeleverd aan SPURT Koeriers te Zoetermeer. SPURT is een dynamisch bedrijf gericht op het uitvoeren van transporten met een urgent karakter zoals delicate goederen, vertrouwelijke stukken en dangerous goods.

Wij wensen de medewerkers van SPURT Koeriers veel veilige kilometers toe met de nieuwe Fiat Doblo.

2 x Fiat Ducato voor Korevaar

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Alblasserdam twee nieuwe Fiat Ducato’s afgeleverd aan De Korevaar Groep uit Langerak. De Ducato’s zijn uitgevoerd met een dubbele cabine met 7 zitplaatsen en open laadbak. De Korevaar Groep is de verzamelnaam voor de volgende bedrijven: Korevaar Asbestsanering BV, Korevaar Aannemerij BV, Recycling Centrale Korevaar BV en Korenet BV. Het bedrijf heeft locaties in Langerak en Groot-Ammers.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Korevaar veel goede kilometers toe met de mooie Italiaanse werkpaarden!

Fiat Doblo voor Vliegenthart

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging Tiel een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan Vliegenthart BV uit Tiel. Vliegenthart BV heeft 175 jaar ervaring in het produceren van diverse grondstoffen waaronder plantaardige oliën, siccatieven en gestookte bindmiddelen voor de verf- en drukinktindustrie.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Vliegenthart BV veel goede kilometers toe met de mooie Fiat Doblo!

Fiat Doblo voor DSA Express

Onlangs heeft IVECO Schouten Tiel een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan DSA Express & Logistics. DSA Express is als nationaal en internationaal koeriersbedrijf een flexibele en betrouwbare partner voor elke logistieke klus. 

We wensen de medewerkers van DSA Express & Logistics veel goede kilometers toe met de nieuwe Fiat Doblo!

Fiat Ducato voor Haar 42

Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Alblasserdam een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan Haar 42 uit Lekkerkerk. De Ducato is zeer compleet uitgevoerd met onder andere de 180pk sterke 3.0 liter dieselmotor en automatische versnellingsbak. Het exterieur is volledig in zwarte lak afgewerkt.

IVECO Schouten wenst Haar 42 veel goede kilometers toe met deze prachtige Ducato!

Fiat Ducato voor Terlouw Onderhoudsbedrijf

Recent heeft Schouten Spijkenisse een nieuwe Fiat Ducato L2H2 afgeleverd aan Terlouw Onderhoudsbedrijf uit Spijkenisse. U kunt bij Terlouw terecht voor al uw verbouwingen in en aan uw huis. Kijk voor meer informatie op: www.tobs.nl.

Wij wensen Jelle veel veilige kilometers toe met zijn nieuwe Fiat Ducato.

Derde Fiat Ducato voor Majrada Food

Recent heeft Schouten Spijkenisse een nieuwe Fiat Ducato koelwagen afgeleverd aan Majrada Food te Schiedam. Het is inmiddels de derde Fiat Ducato die Majrada Food heeft rijden. De koelopbouw is verzorgd door Carrosseriebedrijf “Harderwijk”.

Majrada handelt in garnalen en visproducten zoals visfilet, visnuggets etc. Meer informatie vindt u op: www.majrada.nl.  

Wij wensen het gehele bedrijf veel veilige kilometers toe met hun nieuwe Fiat Ducato.

Fiat Doblo voor Bert van Aalst

Onlangs heeft IVECO Schouten een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan Wandafwerkings- en behangersbedrijf Bert van Aalst BV. De Doblo is uitgevoerd in de langere "Maxi" variant in de zeer compleet uitgeruste SX-uitvoering. Bert van Aalst B.V. is specialist in professionele wandafwerking en vakkundig behangen. Het bedrijf staan garant voor innovatieve technieken, hoogwaardige producten en een ervaren kijk op de steeds duurzamere wereld van wandafwerking. Meer informatie vindt u op www.bertvanaalstbv.nl.

IVECO Schouten wenst Bert van Aalst veel goede kilometers toe met de schitterende nieuwe Doblo!

Fiat Scudo voor Maqu Parts

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging Alblasserdam een nieuwe Fiat Scudo afgeleverd aan Maqu Parts. Maqu Parts is een groothandelsonderneming voor de levering van een alternatief programma aan specifieke bus- en truckonderdelen. Maqu Parts is ook leverancier van IVECO Schouten. In dit geval levert de leverancier dus een nieuwe Fiat Scudo aan de leverancier! Meer informatie over Maqu Parts vindt u op www.maquparts.nl!

IVECO Schouten wenst Maqu Parts veel goede kilometers toe met de nieuwe Scudo!

Fiat Doblo voor Tegelstudio Kersten

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Nijmegen een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan Tegelstudio en Tegelzetbedrijf Kersten uit Boxmeer.

Tegelstudio en Tegelzetbedrijf Kersten wordt gerund door Hanny Kersten, in wat een typische mannen wereld is staat zij zeker haar mannetje! De nieuwe Fiat Doblo werd dan ook afgeleverd met een feestelijke bos bloemen en daarna kon de Doblo direct worden ingezet om naar zijn eerste tegelzetklus te gaan. We wensen de medewerkers van Kersten veel goede kilometers toe met de nieuwe Doblo!

4 x Fiat Doblo voor Gemeente Utrecht

Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Utrecht een serie van vier nieuwe Fiat Doblo’s afgeleverd aan de Gemeente Utrecht. Drie van de vier nieuwe Fiat Doblo’s zijn uitgevoerd in de zéér voordelige Actual-uitvoering, één in de rijk uitgeruste SX-uitvoering. De Doblo’s zijn voorzien van een 1.4 benzinemotor die voldoet aan de Euro-6 emissienorm.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van de Gemeente Utrecht veel goede kilometers toe met de nieuwe Fiat Doblo’s!

Fiat Ducato voor Schildersbedrijf Pruijsen & De Keijzer

Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Almkerk een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan Schildersbedrijf Pruijsen & De Keijzer uit Werkendam. De Ducato is voorzien van een dubbele cabine.

IVECO Schouten wenst Schildersbedrijf Pruijsen & De Keijzer veel goede kilometers toe met de mooie nieuwe Ducato!

5 x Fiat Doblo Work-Up voor DWGroen

Onlangs heeft Schouten Alblasserdam vijf nieuwe Fiat Doblo’s afgeleverd aan DWGroen uit Dordrecht. De nieuwe Doblo’s zijn uitgevoerd in de Work-Up variant, met open laadbak. De open laadbakken zijn voorzien van verhoogde zijschotten.

DWGroen onderhoudt het openbaar groen voor gemeenten, woningbouwverenigingen, zorginstellingen en bedrijven.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van DWGroen veel goede en groene kilometers toe met de mooie nieuwe Fiat Doblo Work-Ups!
 

Fiat Doblo voor Zo Gepiept

Recent heeft IVECO Schouten een nieuwe Fiat Doblo Maxi SX afgeleverd aan Zo gepiept.

Wij wensen eigenaar Richard veel veilige kilometers toe met zijn nieuwe Fiat Doblo.

Fiat Doblo voor De Slagwerkgarage

Onlangs heeft IVECO Schouten Almkerk een nieuwe Fiat Doblo Actual afgeleverd aan Ron van Vuuren van De Slagwerkgarage uit Woudrichem. De Slagwerkgarage onderhoudt en reviseert slagwerk. Daarnaast worden drumlessen gegeven en levert het bedrijf een breed assortiment aan slagwerkinstrumenten en stokken.

Wij wensen Ron van Vuuren veel goede kilometers met de mooie nieuwe Doblo!

Fiat Doblo voor Correct Groep

Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Almkerk een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan Correct Groep uit Wijk en Aalburg. Correct Groep is een betrokken en proactieve partner op het gebied van facilitaire diensten. Met een totaalpakket aan diensten kan het bedrijf de klant compleet ontzorgen. Meer informatie vindt u op www.correct-groep.nl.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Correct Groep veel goede kilometers toe met de mooie nieuwe Fiat Doblo!

Fiat Ducato voor Almbouw

Schouten Almkerk heeft een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan Almbouw uit Giessen. De Ducato is volledig uitgevoerd in de bekende kleur en belettering van het bedrijf.

Het bouw- en onderhoudsbedrijf Almbouw staat voor “samen bouwen, samen onderhouden”  en heeft met  deze slogan, en met het leveren van een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs, een uitstekende naam opgebouwd in de regio. IVECO Schouten is er trots op dat het complete wagenpark van Almbouw bestaat uit Fiat voertuigen, van Fiorino tot Ducato.

Wij wensen Almbouw opnieuw veel goede kilometers toe, met de schitterende nieuwe Ducato!

Fiat Doblo voor Multi Mill

Jasper van Mill rijdt sinds kort met een nieuwe FIAT Doblo 1.3 SX gesloten bestelwagen. Hij kon goed slagen bij de Schouten vestiging in Almkerk en ruilde zijn Ducato in voor deze luxe besteller. De Doblo is van alle gemakken voorzien en mede door de mooie kleur is het een opvallende besteller geworden.

Multi Mill heeft verschillende disciplines; enerzijds biedt het bedrijf beveiligingsmogelijkheden aan voor de scheepsindustrie en pleziervaartuigen. Anderzijds organiseert het bedrijf Biesbosch Adventures uitjes op en over het water.

Veel goede kilometers toegewenst met de mooie Doblo!

 

Fiat Ducato & Doblo voor Gijben

Sinds kort rijdt de firma Gijben uit Gameren met een nieuwe Doblo modeljaar 2015 en een Ducato Dubbel cabine. Al eerder bestelde Gijben een Doblo en er staat nog een Ducato in bestelling. Het bedrijf voert diverse activiteiten uit met betrekking tot grond- en bestratingswerkzaamheden in de (onder-) aanneming.

Wij wensen Gijben veel plezierige en veilige kilometers toe met het wagenpark en zien de samenwerking in de toekomst met vertrouwen tegemoet!

Fiat Ducato voor Delta-Groep

Recent heeft Schouten Spijkenisse een nieuwe Fiat Ducato L1H2 afgeleverd aan de Delta Groep te Hoogvliet. De Delta-Groep is een veelzijdig bouwbedrijf dat actief is in de nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie.

Wij wensen het gehele bedrijf veel veilige kilometers toe met hun nieuwe Fiat Ducato!
 

Fiat Ducato voor Auto Rima

Onlangs heeft Schouten Tiel een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan Auto Rima BV uit Druten. Auto Rima BV is al jaren een bekende speler in de wereld van gebruikte onderdelen voor Volvo personenwagens. In het grote magazijn van het bedrijf uit Druten liggen de gebruikte Volvo onderdelen gedemonteerd en keurig gerangschikt voor u klaar.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Auto Rima BV veel goede kilometers met de nieuwe Ducato!

Fiat Doblo voor Van de Bijl & Heierman

Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Tiel een nieuwe Fiat Doblo Cargo afgeleverd aan V.d. Bijl & Heierman BV uit Opheusden. Van de Bijl & Heierman b.v. in Opheusden heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van de totale buiteninrichting.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van het hoveniersbedrijf veel mooie kilometers toe met de opvallend mooie nieuwe Doblo!

Fiat Ducato voor Laarakker Groenteverwerking

Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Almkerk een nieuwe Fiat Ducato dubbelcabine afgeleverd aan Laarakker Groenteverwerking. Laarakker is specialist in de teelt, verwerking en verkoop van een breed pakket aan groenten voor de diepvries- en conservenindustrie. Het bedrijf levert aan zo’n 65 klanten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland en Frankrijk.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Laarakker veel goede kilometers toe!

Fiat Ducato voor Van den Brink Beheer

Onlangs heeft IVECO Schouten Tiel een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan Van den Brink Beheer BV. Van den Brink Beheer BV is groothandel in RVS rookgasafvoersystemen. Tevens is het bedrijf importeur van Skantherm haardkachels. Meer informatie is te vinden op www.multysyst.nl.

Veel goede kilometers toegewenst met deze mooie Ducato!

Fiat Doblo voor T. Brand

Onlangs heeft IVECO Schouten Alblasserdam een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan T. Brand uit Zwijndrecht.

We wensen Tonny veel mooie en prettige kilometers toe met de prachtige nieuwe Doblo!

Fiat Scudo voor Schildersbedrijf Kootkar

Recent heeft Schouten Spijkenisse een nieuwe Fiat Scudo L1H1 2.0 MJTD afgeleverd aan Schildersbedrijf Kootkar uit Vlaardingen.

Wij wensen Andre veel veilige kilometers toe met zijn nieuwe Fiat Scudo.

Fiat Fiorino voor Elly Lievaart Event Catering

Onlangs heeft Elly Lievaart Event Catering uit Uitwijk een nieuwe Fiat Fiorino in gebruik genomen. IVECO Schouten vestiging Almkerk leverde het voertuig af. Elly doet onder andere catering-activiteiten en onderhoud van gebouwen.

IVECO Schouten wenst Elly veel goede kilometers toe met deze Italiaanse bedrijfsauto!

2 x Fiat Ducato voor MR Klein Transport

Onlangs heeft IVECO Schouten twee nieuwe Fiat Ducato’s afgeleverd aan MR Klein Transport. Het betreffen hier een Ducato L1H1 en een Ducato L4H2. MR Klein Transport voert voor diverse klanten spoed opdrachten, 24-uurs service, pallet-werk, pakketdiensten en verhuizingen uit.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van MR Klein Transport veel goede kilometers toe met de nieuwe Ducato’s!
 

Fiat Ducato voor Bloemsierkunst De Pimpernel

IVECO Schouten vestiging Tiel heeft recent een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan Bloemsierkunst De Pimpernel uit Rossum.

De Pimpernel is een kleinhandel in bloemen, planten, cadeau artikelen en aanverwante artikelen.

We wensen De Pimpernel vele fijne kilometers toe met deze mooie Ducato!

Fiat Scudo voor Gerben de Groot Montage

Onlangs heeft IVECO Schouten Almkerk een nieuwe Fiat Scudo afgeleverd aan Gerben de Groot Montage uit Werkendam. Gerben de Groot is een veelzijdig montagebedrijf dat zeer diverse werkzaamheden uitvoert, van het maken en plaatsen van kozijnen tot totale verbouwingen. Meer informatie vindt u op www.gerbendegrootmontage.nl.

IVECO Schouten wenst Gerben veel goede kilometers toe met de nieuwe Scudo!

Fiat Ducato voor Onderhoudsbedrijf A. Esseboom

Onlangs heeft IVECO Schouten een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan Onderhoudsbedrijf A.Esseboom.

A. Esseboom is een allround onderhoudsbedrijf.

Wij wensen Andre veel veilige kilometers toe met zijn mooie Fiat Ducato.

Fiat Ducato voor De Weert\'s

Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Almkerk een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan De Weert’s Stucadoors- en Afbouwbedrijf  uit Bern. De Weert’s is een landelijk opererend bedrijf op de zakelijke markt. Daarnaast voert het bedrijf opdrachten uit voor particulieren, hoofdzakelijk in de regio Bommelerwaard, het Land van Heusden en Altena en omliggende streken. Meer informatie is te vinden op www.deweerts.nl.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van De Weert’s veel goede kilometers toe met de prachtige nieuwe Fiat Ducato!
 

Fiat Scudo voor van Wijnbergen & van der Pijl

Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Almkerk een nieuwe Fiat Scudo afgeleverd aan Van Wijnbergen & Van der Pijl BV. De Fiat Scudo is uitgevoerd met een dubbele cabine.

IVECO Schouten wenst Theus van der Pijl en Kevin van Wijnbergen veel mooie kilometers met de schitterende nieuwe Fiat Scudo!
 

5 x Fiat Doblo voor Gemeente Utrecht

Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Utrecht 5 nieuwe Fiat Doblo’s afgeleverd aan de Gemeente Utrecht. De nieuwe Fiat Doblo’s zijn af-fabriek geleverd als platformchassis. De opbouw betreft op deze nieuwe voertuigen een kippende Ecotrommel. Dankzij de afmetingen van de Fiat Doblo kunnen plekken worden bereikt waar grotere voertuigen niet altijd kunnen komen. De Gemeente Utrecht zal deze voertuigen inzetten bij het verzamelen van veegvuil, groenafval, klein straatvuil en het legen van vuilnisbakken.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van de Gemeente Utrecht veel goede kilometers toe met de mooie nieuwe Doblo’s!

Fiat Ducato voor Duister Kaas

Onlangs heeft IVECO Schouten een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan de firma Duister uit Genderen. De Fiat Ducato is compleet opgebouwd als marktwagen. Duister is met name gericht op de Duitse markt. Met meerdere verkoopwagens verwennen ze onze oosterburen met heerlijke Nederlandse kaas en andere lekkernijen.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Duister veel mooie kilometers toe met de prachtige nieuwe verkoopwagen!

Fiat Scudo voor KFK

Onlangs heeft IVECO Schouten Tiel een nieuwe Fiat Scudo afgeleverd aan Klusbedrijf Frans Kosterman uit Beusichem.

IVECO Schouten wenst Frans vele goede kilometers toe met de nieuwe Scudo!

Fiat Ducato voor M. Pruissen Service

Schouten Tiel heeft een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan M.Pruissen Service uit Batenburg. M.Pruissen is een eenmanszaak die zich voornamelijk bezighoudt met het verlenen van servicediensten in de kleinmetaal-branche.

We wensen Martin vele fijne kilometers toe met deze prachtige Fiat Ducato.

Fiat Doblo voor Indoor Plant Services

Vandaag heeft Indoor Plant Services een Fiat Doblo modeljaar 2015 in gebruik genomen. Indoor Plant Services is een middelgroot bedrijf dat is gespecialiseerd in het plaatsen en verzorgen van interieurbeplanting.

We wensen de medewerkers van Indoor Plant Services veel mooie kilometers toe!

Fiat Doblo voor Gemeente Utrecht

Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Utrecht een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan de Gemeente Utrecht. De nieuwe Doblo van de gemeente Utrecht is één van de eerste Doblo’s van modeljaar 2015 op de Nederlandse wegen.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van de Gemeente Utrecht veel mooie kilometers toe met de mooie nieuwe Fiat Doblo 2015!
 

2 x Fiat Scudo voor Gemeente Aalburg

Onlangs heeft IVECO Schouten Almkerk twee nieuwe Fiat Scudo’s afgeleverd aan de Gemeente Aalburg. De nieuwe Scudo’s zijn net als het complete wagenpark van de Gemeente Aalburg uitgevoerd in opvallend geel.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van de Gemeente Aalburg veel mooie kilometers toe met de mooie nieuwe Italiaanse bedrijfswagens!

Fiat Scudo voor Dekker Vastgoedzorg

IVECO Schouten heeft onlangs een nieuwe Fiat Scudo afgeleverd aan Dekker Vastgoedzorg.

We wensen de medewerkers van Dekker Vastgoedzorg veel goede kilometers toe!

 

Fiat Ducato voor C&R Group

De C&R group uit Wijk en Aalburg heeft de sleutels van de nieuwe Ducato L2H1 130 pk in ontvangst genomen. C&R is een jong en dynamisch schoonmaak- en conserveringsbedrijf met enkel goed gemotiveerde medewerkers. Als jong en modern bedrijf bedienen ze zich van de modernste technieken om een kwaliteitsproduct/dienst af te leveren.

Wij wensen de medewerkers van C&R veel veilige kilometers met de nieuwe Fiat Ducato!

Fiat Fiorino voor CE-Verkeerstechniek

Vlak voor de sluitingstijd op 31 december kwam CE-verkeerstechniek binnenlopen bij Schouten Almkerk. Na een lekker kopje koffie ging Christiaan van het Veense bedrijf naar huis met de afspraak van Menno van Nuland dat de Fiorino uit de showroom voor hem klaargemaakt zou worden. CE heeft al diverse Iveco’s waarmee ze in onderhoud komen bij de vestiging in Almkerk.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van CE-verkeerstechniek veel goede kilometers toe met de nieuwe Fiorino!

Fiat Ducato voor Jos van Wijk Metaalbewerking

Jos van Wijk Metaalbewerking uit Wijk en Aalburg reed tot op heden altijd een bedrijfswagen van een Frans merk. Toch liep hij eens binnen bij Schouten Almkerk en samen met Menno van Nuland werden de verschillen en unieke punten van de Ducato doorgenomen. Na veel wikken en wegen heeft Jos het vertrouwen gegeven aan Schouten en een dikke Ducato besteld, een maxi met de sterkste 3.0 liter 180 pk motor.

Jos, bedankt voor het vertrouwen en we wensen je veel veilige kilometers toe!

Fiat Doblo voor Electro World

Dennis van Roosmalen van Electro World in Veen (voorheen Harense Smid) begint 2015 met 2 nieuwe FIAT bedrijfswagens. De 1e auto, een Doblo werd met veel plezier overhandigd aan Dennis van Roosmalen door Menno van Nuland van Schouten Almkerk.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Electro World veel goede kilometers toe met deze mooie Doblo!

2 x Fiat Doblo voor Van Hoften Installatietechniek

Op 21 januari 2015 heeft IVECO Schouten Alblasserdam 2 nieuwe Fiat Doblo’s afgeleverd aan Van Hoften Installatietechniek BV uit Hardinxveld-Giessendam.

IVECO Schouten wenst de medewerkers van Van Hoften Installatietechniek BV veel goede kilometers toe met deze twee nieuwe Italiaanse tweezitters!

Fiat Doblo CNG voor Gemeente Nijmegen

Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Tiel een nieuwe Fiat Doblo SX met CNG/Aardgas als brandstof afgeleverd aan de Gemeente Nijmegen.

We wensen de medewerkers van de Gemeente Nijmegen veel mooie kilometers met de nieuwe Doblo!

Fiat Doblo voor Adi Shakti Bloemen

Onlangs heeft Marcel Kerver van Adi Shakti Bloemen een prachtige nieuwe Fiat Doblo 1.6 SX afgeleverd gekregen uit handen van IVECO Schouten vestiging Utrecht.

We wensen Marcel Kerver veel mooie kilometers toe met de zeer good-looking Fiat Doblo!

Fiat Ducato voor DecoStuc

Schouten Almkerk heeft recent een nieuwe Ducato afgeleverd aan DecoStuc uit Werkendam.

IVECO Schouten wenst Wilfred veel plezier met zijn nieuwe Ducato!

Fiat Doblo voor Zandhandel van Oudenaarden

Schouten Spijkenisse heeft recent een Fiat Doblo afgeleverd aan de Zandhandel van Oudenaarden te Oostvoorne.

IVECO Schouten wenst Van Oudenaarden veel plezier en veilige kilometers toe met hun nieuwe Fiat Doblo.
 

Fiat Ducato voor De Hoop & Blom

Het Langerakse transportbedrijf De Hoop & Blom is 2015 begonnen met het in gebruik nemen van een nieuwe servicebus. De verlengde en verhoogde Fiat Ducato zal worden ingezet voor service aan de vrachtwagens van het bedrijf.

Schouten Almkerk wenst de firma veel veilige en comfortabele kilometers toe met de nieuwe Ducato!
 

Fiat Doblo Maxi voor Algemene Bezorgdienst

Onlangs heeft IVECO Schouten een nieuwe Fiat Doblo Maxi afgeleverd aan de Algemene Bezorgdienst uit Zwijndrecht. De Algemene Bezorgdienst is gespecialiseerd in transport binnen Europa en onderscheidt zich op het gebied van kwaliteit, prijs en snelheid. We wensen de medewerkers van A.B.D. veel goede kilometers toe!
 

17 x Fiat voor Sixt

Onlangs zijn 17 Fiat Professional bedrijfswagens door IVECO dealer Schouten afgeleverd aan autoverhuurder Sixt. De order van 17 stuks bevat 15 Fiat Doblo’s en 2 Fiat Scudo’s. De nieuwe voertuigen zijn een uitbreiding van het wagenpark en zullen door Sixt worden ingezet voor de verhuur aan zakelijke en particuliere klanten.

Fiat Scudo voor Bouw- en Timmerbedrijf Kees de Haan

Sinds enkele dagen rijdt Kees de Haan van het gelijknamige bouw- en timmerbedrijf uit Dussen met een nieuwe FIAT Scudo. De VW Caddy werd ingeruild tegen een Verlengde Scudo in SX uitvoering, met imperiaal en trekhaak.

Wij wensen Kees veel werkplezier en veilige kilometers toe met zijn mooie nieuwe Fiat Scudo!

Fiat Ducato voor MOPP

Schouten Spijkenisse heeft met trots een Fiat Ducato L2H2 met 500kg laadklep afgeleverd aan MOPP B.V. te Rotterdam.

MOPP is gevestigd in het Botlek gebied van Rotterdam en is al meer dan dertig jaar nauw betrokken bij de duurzame voorbehandeling van en het onderhoud aan een breed scala installaties, waaronder offshore-units, schepen, industriële constructies en opslagtanks.

IVECO Schouten wenst MOPP veel plezier en veilige kilometers toe met hun nieuwe Fiat!
 

Fiat Ducato voor D.R.S. Express

IVECO Schouten heeft onlangs een Fiat Ducato Maxi L4H2 afgeleverd aan D.R.S. Express.

D.R.S. Express rijdt elke nacht onderdelen rond voor diverse IVECO-dealers. D.R.S. Express heeft hiervoor 3 voertuigen op de weg.

We wensen de medewerkers van D.R.S. Express veel goede kilometers toe met de mooie nieuwe Fiat!
 

Fiat Doblo voor Friet van Aniet

In het land van Heusden en Altena kun je sinds kort deze smakelijke Doblo tegen komen. De 1.3 multijet motor is bijzonder zuinig en stil en doordat de Doblo voorzien is van het Business Pakket zullen de kilometers die Anita en Henry gaan afleggen zeer comfortabel zijn.

We wensen Aniet en Henry veel fijne kilometers toe met de nieuwe Doblo!

Fiat Ducato voor Autobedrijf van Oijen

Schouten Tiel heeft een nieuwe Fiat Ducato met 180 Pk afgeleverd aan Autobedrijf van Oijen uit Beneden Leeuwen. Autobedrijf van Oijen gaat deze mooie oprijwagen gebruiken om de ingekochte (jonge) occasions op te halen.

We wensen eigenaar Wim van Oijen vele fijne kilometers met deze mooie Ducato!

2 x Fiat Fiorino voor Andor Security Service

Na 16 Fiorino’s en 2 Doblo’s zijn er nu door Schouten Doetinchem weer 2 nieuwe Fiorino’s geleverd aan Andor Security Service. De voertuigen zijn in een prettige samenwerking met Autobedrijf Theo van Huet afgeleverd aan Andor Security Service.

We wensen de medewerkers en honden van de hondenbrigade veel plezierige en veilige kilometers toe in de nieuwe Fiorino's!

 

Fiat Doblo voor HD Maatwerk

HD Maatwerk interieur uit Giessen heeft onlangs de sleutels van een hagelnieuwe FIAT Doblo in ontvangst genomen. HD Maatwerk Interieur is ontstaan uit een combinatie van zowel passie als liefde voor hout. Met de kortst denkbare lijnen worden uw wensen omgezet in uw droommeubel of uw zo lang begeerde keuken.

Schouten wenst HD Maatwerk veel veilige kilometers toe met de nieuwe Fiat Doblo!
 

Fiat Ducato voor Hellevoetsluis Industrie Service

Recent heeft Schouten Spijkenisse een Fiat Ducato L3H2 geleverd aan Hellevoetsluis Industrie Service. Hellevoetsluis Industrie Service is actief in de Offshore industrie.

Wij wensen Peter veel rijplezier en veilige kilometers toe met zijn nieuwe Fiat!
 

Fiat Ducato voor Prins Esclusivo

Schouten heeft recent een Ducato afgeleverd aan Prins Esclusivo. Liefhebbers van exclusieve sportauto’s kiezen voor Prins Esclusivo. Dit zijn de pronkstukken in de showroom, zoals Ferrari, Maserati, Aston Martin, Porsche en Bentley.

Wij wensen Prins veel plezier toe met de nieuwe FIAT Ducato!
 

Fiat Fiorino voor Struijk & Struijk Makelaardij

Schouten Spijkenisse heeft recent een Fiat Fiorino afgeleverd aan Struijk & Struijk Makelaardij. Struijk & Struijk heeft vestigingen in Brielle en Middelharnis.

We wensen de medewerkers van Struijk & Struijk veel veilige en fijne kilometers toe in de nieuwe Fiorino.

Fiat Ducato voor Vishandel Zoer

Schouten Tiel heeft een nieuwe Fiat Ducato koelwagen afgeleverd aan Vishandel Arjan en Chantal Zoer uit Geldermalsen.

We wensen Arjan en Chantal vele fijne kilometers toe in deze mooie Fiat Ducato!

Fiat Doblo voor PiazzaVers.nl

Onlangs heeft IVECO Schouten een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan Piazza Vers. PiazzaVers.nl is een online vers-winkel die de producten bij de klant thuis aflevert.

We wensen de mensen van PiazzaVers.nl veel goede kilometers toe met deze Italiaanse bedrijfsauto!

Fiat Scudo voor Samenwerkende Tandartsen

Schouten Almkerk heeft onlangs een nieuwe FIAT Scudo afgeleverd aan Samenwerkende Tandartsen.

We wensen Samenwerkende Tandartsen veel fijne kilometers toe met de nieuwe Scudo!

Fiat Ducato voor Eric Goossens

IVECO Schouten heeft recent een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan Eric Goossens van FietsNED uit Giessen. FietsNED is een formule-organisatie voor tweewielerbedrijven en tweewielertechnici die zelfstandig werken.

We wensen Eric veel fijne en veilige kilometers toe in zijn mooie Fiat Ducato!

Fiat Doblo voor Caldi E Freddi

IVECO Schouten heeft recent een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan Caldi E Freddi uit Amsterdam.

Caldi E Freddi is gevestigd aan de Spuistraat 106 in Amsterdam. Daar kunt u genieten van heerlijke Italiaanse specialiteiten zoals broodjes, pizza’s en pasta’s. Wij wensen Flavio veel goede kilometers toe met de nieuwe Doblo!

Fiat Doblo voor Vos Truck Parts

Vos Truck Parts uit Hedel heeft een nieuwe FIAT Doblo 1.6 SX maxi in gebruik genomen.

Vos verkoopt nieuwe- en gebruikte onderdelen van de bekende truck merken. We wensen Vos Truck Parts veel veilige kilometers toe met deze mooi Doblo!

Fiat Doblo voor KIS Print

Schouten Tiel heeft een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan KIS print uit Kesteren.

KIS Print is een all-in-service partij voor dealers en eindgebruikers van printers en multifunctionals van diverse merken. We wensen de medewerkers van KIS vele fijne kilometers toe met deze mooie Fiat Doblo.
 

Fiat Doblo voor A.Tuytel Handelsonderneming

Schouten Alblasserdam heeft een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan A. Tuytel Handelsonderneming BV.

We wensen A. Tuytel Handelsonderneming BV veel goede kilometers toe met deze mooie Doblo.

 

Fiat Scudo voor van Doorn Montage

Schouten Tiel heeft een nieuwe Fiat Scudo 2.0 MJTD SX afgeleverd aan van Doorn montage-en onderhoudsbedrijf BV uit Waardenburg.

Voor meer info zie www.vandoornmontage.nl

Fiat Doblo voor van Varik Groep

Recent heeft Schouten Spijkenisse een Fiat Doblo afgeleverd aan de Van Varik Groep uit Rockanje. Van Varik Groep is een multidisciplinair bedrijf op het gebied van reiniging en onderhoud van gevels, alsmede applicatiewerken in de haven, industrie, marine, offshore en baggersector.

Wij wensen de gehele organisatie veel veilige kilometers en rijplezier toe met hun nieuwe Fiat Doblo.
 

Fiat Doblo voor Groepagedienst Janssens

Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Alblasserdam een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan Groepagedienst Janssens uit Papendrecht.

Wij wensen de medewerkers van Groepagedienst Janssens veel goede kilometers toe met de mooie nieuwe Fiat Doblo!

Fiat Doblo voor Bakkerij Schouten

Schouten Almkerk heeft recent een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan Bakkerij schouten uit Andel, beter bekend als Jos d'n Bakker.

We wensen Jos veel goede kilometers toe met deze mooie Fiat Doblo!

Fiat Doblo voor TM Transport

Schouten Tiel heeft een nieuwe Fiat Doblo maxi SX 1.6 MJTD afgeleverd aan TM Transport uit Millingen a/d Rijn.

We wensen TM Transport veel plezier met de nieuwe Fiat Doblo!

Fiat Ducato voor Trust Rent

Met trots heeft Schouten Spijkenisse de 3e Fiat Ducato afgeleverd aan Trust Rent uit Vlaardingen. Dit keer is er gekozen voor de L4 uitvoering, met een laadvloerlengte van maar liefst 4 meter en 7 centimeter.

Wij wensen Trust Rent veel veilige kilometers toe met de nieuwe Fiat Ducato.

 

Fiat Ducato voor Laarakker

Laarakker Groenteverwerking is specialist in de teelt, verwerking en verkoop van een breed pakket groenten voor de diepvries- en conservenindustrie.

Wij wensen Laarakker veel veilige kilometers met de nieuwe FIAT Ducato!
 

2 x Fiat Ducato voor Pizza fresca

IVECO Schouten heeft twee Fiat Ducato’s L3H2 afgeleverd aan Pizza Fresca.

De voertuigen zijn geheel ingericht om pizza’s op locatie te kunnen klaarmaken. Voor meer informatie en plaatsen van bestellingen: www.pizzafresca.nl.

Fiat Doblo CNG voor Rolande

Onlangs heeft IVECO Schouten een zeer bijzondere nieuwe Fiat Doblo Maxi op aardgas(CNG) afgeleverd aan Rolande LNG.

Rolande LNG introduceert vloeibaar aardgas(LNG) als brandstof voor vrachtwagens in Nederland. Kijk voor meer informatie over het rijden op LNG op www.battleofthetrucks.nl!
 

10 x Fiat Doblo voor Sixt

Afgelopen week heeft IVECO Schouten een order van 10 nieuwe Fiat Doblo’s afgeleverd aan Sixt. De Doblo’s zullen door Sixt worden ingezet voor de verhuur aan zakelijke en particuliere klanten.

Meer informatie over Sixt vindt u op www.sixt.nl. We wensen Sixt veel goede kilometers met de nieuwe voertuigen!

2 x Fiat Ducato voor Hoek TransMission

Afgelopen week heeft IVECO Schouten twee nieuwe Fiat Ducato’s afgeleverd aan Hoek TransMission BV. De nieuwe Fiat Ducato’s van het transport- en koeriersbedrijf zijn uitgevoerd in de opvallende kleurstelling van TransMission.

Wij wensen de medewerkers van Hoek Transmission veel goede kilometers toe met de prachtige nieuwe Ducato’s!

Fiat Ducato voor Majrada Dienst

Recent heeft Schouten Spijkenisse een Fiat Ducato met koel/vries installatie afgeleverd aan Majrada Dienst uit Schiedam. Majrada Dienst is actief in de groothandel van bevroren visproducten.

Wij wensen Majrada veel rijplezier en veilige kilometers toe met de nieuwe Fiat Ducato.
 

Fiat Doblo voor Forceertechniek Koolmees

Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Alblasserdam een jong gebruikte Fiat Doblo afgeleverd aan Forceertechniek Koolmees BV. Forceertechniek Koolmees BV is opgericht in 1946 en sindsdien een toonaangevend bedrijf in het forceren van alle metalen.

Wij wensen de medewerkers van Koolmees veel goede kilometers toe met het deze zeer nette Italiaanse bedrijfsauto!
 

Fiat Doblo voor Henk Maas Weegschalen

Onlangs heeft Henk Maas Weegschalen BV een nieuwe Fiat Doblo Maxi 2.0 in gebruik genomen. Henk Maas Weegschalen heeft zich in de loop der jaren internationaal ontwikkeld tot importeur/exporteur/distributeur van kwaliteitsweegapparatuur.

We wensen Henk Maas Weegschalen BV veel goede kilometers toe met deze prachtige nieuwe Fiat Doblo!
 

Fiat Doblo voor Indoor Plant Services

Vandaag heeft Indoor Plant Services een nieuwe Fiat Doblo in gebruik genomen. Indoor Plant Services is een middelgroot bedrijf dat is gespecialiseerd in het plaatsen en verzorgen van interieurbeplanting.

We wensen de medewerkers van Indoor Plant Services veel goede en groene kilometers toe!
 

2 x Fiat Doblo voor N.G.J. van Vugt

Schouten Almkerk heeft recent twee Fiat Doblo's afgeleverd aan N.G.J. van Vugt B.V. uit Giessen. Van Vugt is een gerenommeerd bedrijf wat al 50 jaar actief is in de elektrotechniek.

Wij wensen de mensen van N.G.J. van Vugt veel fijne en veilige kilometers toe met de nieuwe Fiat's!

Fiat Doblo voor Carnoud

Afgelopen week heeft IVECO Schouten vestiging Almkerk een nieuwe Fiat Doblo 75pk Actual afgeleverd aan Carnoud Inbouwcenter uit Wijk en Aalburg.

Wij wensen de medewerkers van Carnoud veel fijne kilometers toe met de nieuwe Fiat Doblo!

Fiat Doblo voor W&R Pomptechniek

Schouten Tiel heeft een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan W&R Pomp-en Afvaltechniek uit Tiel. W&R is een groothandel in pompinstallaties. Daarnaast kunt u bij W&R ook terecht voor het onderhoud van uw pompinstallatie(s).

IVECO Schouten wenst W&R veel fijne kilometers toe met de nieuwe Doblo!

Fiat Doblo voor van Sleuwen Beheer

Van Sleuwen Beheer uit Zijtaart heeft onlangs een nieuwe Fiat Doblo in gebruik genomen! Het gaat om een nieuwe Fiat Doblo in de korte wielbasisvariant, in de SX-uitvoering. Deze kenmerkt zich door standaard opties als: airconditioning, mistlampen, Blue&Me voor zorgeloos handsfree bellen en een zijschuifdeur aan de rechterkant van het voertuig.

Wij wensen Chris van Sleuwen veel fijne en veilige kilometers toe met de mooie nieuwe Fiat Doblo!

Fiat Ducato voor Hilker Holding

Schouten Spijkenisse heeft recent een nieuwe Fiat Ducato geleverd aan Hilker Holding te Hoogvliet. Mede dankzij de goede prijs kwaliteit verhouding en goede ervaring met de Fiat Scudo, is er opnieuw gekozen voor Fiat.

Wij wensen Jan veel rijplezier en veilige kilometers toe met zijn nieuwe Fiat!

Fiat Ducato voor Huib van Hemert

Onlangs heeft Huib van Hemert Bestrating & Grondwerk een nieuwe Fiat Ducato in gebruik genomen. Schouten vestiging Almkerk leverde de nieuwe bedrijfsauto af.

Wij wensen Huib van Hemert en medewerkers veel goede kilometers toe!

Fiat Ducato voor Vernij Hout Techniek

Schouten Spijkenisse heeft recent een nieuwe Fiat Ducato dubbel cabine geleverd aan Vernij Hout Techniek in Brielle.

Wij wensen dhr. Vernij veel rijplezier en veilige kilometers toe met zijn nieuwe Fiat Ducato.
 

2x Fiat Ducato voor Trust Rent

Schouten Spijkenisse heeft recent twee Fiat Ducato’s geleverd aan Trust Rent. Trust Rent is een bekende naam in omgeving Rotterdam als het gaat over het verhuren van personen- en bestelauto’s.

We wensen Trust Rent veel plezier en veilige kilometers toe met de nieuwe Fiat Ducato’s.

Fiat Doblo voor Pater Computers

Schouten Alblasserdam heeft recent een Fiat Doblo Maxi geleverd aan Pater Computers. Pater Computers levert al 15 jaar door geheel Nederland ICT-producten en diensten.
Wij wensen Johan veel rijplezier en veilige kilometers toe met zijn nieuwe Fiat Doblo.

Fiat Ducato voor Komtrans

Schouten Tiel heeft een nieuwe Fiat Ducato 33 L3H2 met 130 PK Euro-5 motor en automaat afgeleverd aan Komtrans Buren.

We wensen Leo na zijn goede ervaringen met de Iveco Daily nu ook vele veilige en goede kilometers met deze mooie Ducato.

Fiat Scudo voor Marine Supply Centre BV

Vanuit de vestiging in Alblasserdam is een Fiat Scudo afgeleverd aan Marine Supply Centre BV. MSC is actief in de bevoorrading van de scheepvaart.

Veel succesvolle kilometers toegewenst in de mooie nieuwe Scudo!

Fiat Ducato voor MPA

Onlangs is een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan Marine Providing Agencies BV. Het betreft een Ducato Lengte 2 Hoogte 2(MH2). De laadruimte is voorzien van isolatie en een koelmachine, die tevens geschikt is om te vriezen.

We wensen MPA veel goede kilometers toe met de mooie Ducato!

 

Fiat Ducato voor FietsNED

Schouten Almkerk heeft onlangs een nieuwe Fiat Ducato afgeleverd aan FietsNED uit Hardinxveld-Giessendam. Het betreft hier een Ducato Lengte 3, Hoogte 2 (L3H2). Het voertuig is ingericht als mobiele fietswerkplaats.

We wensen Maarten van FietsNED veel fijne kilometers toe!

Fiat Scudo dubbelcabine voor Hans van Dien Veetransporten

VOF Hans van Dien Veetransporten uit Beusichem heeft onlangs een nieuwe Fiat Scudo dubbelcabine in gebruik genomen. Schouten vestiging Tiel leverde het voertuig af.

We wensen Hans veel fijne kilometers toe met deze zeer mooie en luxe Fiat Scudo.

Fiat Doblo voor Autoservice Meeg

Onlangs heeft Autoservice Meeg uit Wijchen een nieuwe Fiat Doblo in gebruik genomen. Het nieuwe voertuig is afgeleverd vanuit vestiging Tiel. De Doblo is opvallend uitgevoerd met zwarte velgen en accenten.

We wensen Cor van Autoservice Meeg veel fijne kilometers toe!

Fiat Doblo Maxi voor Full Color Schilderwerken

Vanuit de vestiging Alblasserdam is een nieuwe Fiat Doblo Maxi afgeleverd aan Full Color Schilderwerken. De vorige Fiat Doblo was zeer goed bevallen en daarom is opnieuw een Doblo aangekocht.

We wensen Albert de Heer veel fijne kilometers toe!

Fiat Doblo voor ACT Beveiliging

Vanuit de vestiging in Alblasserdam is een nieuwe Fiat Doblo afgeleverd aan de firma ACT Beveiliging. ACT Beveiliging is opgericht in 2007 en richt zich op elektronische beveiliging voor de particulieren en zakelijke sector.

Veel fijne en veilige kilometers toegewenst met de nieuwe Doblo!

Fiat Doblo Maxi voor GWJ Koeriers

Schouten Tiel heeft een nieuwe Fiat Doblo Maxi 1.6 MJTD Euro-5 afgeleverd aan GWJ koeriers uit Kesteren. GWJ is een internationaal transport en koeriersbedrijf en heeft naast twee Fiat Doblo's ook een aantal IVECO's in het wagenpark.

Vind meer informatie op: www.gwjkoeriers.nl. We wensen het personeel van GWJ Koeriers veel fijne kilometers in de Doblo!

Fiat Doblo voor VP-Trading

Onlangs heeft VP Trading een fonkelnieuwe Fiat Doblo in gebruik genomen. De nieuwe Fiat is afgeleverd door Schouten vestiging Alblasserdam. De Doblo is uitgevoerd in de bedrijfskleuren van VP-Trading.

De nieuwe Fiat Doblo zal worden ingezet voor regionale en internationale bezorgklussen. Wij wensen Jan en Corrie van VP-Trading veel succesvolle kilometers toe!

Fiat Doblo voor Connect-Parts

Schouten heeft vanuit vestiging Alblasserdam een nieuwe Fiat Doblo 1.3 MJTD SX afgeleverd aan Connect-Parts.

Connect-Parts is gespecialiseerd in elektrische aansluitingen voor machines en apparatuur.

Wij wensen Connect-Parts veel goede kilometers toe met deze mooie Fiat Doblo!

 

Fiat Doblo voor Havelaar Installaties

Afgelopen week heeft Schouten Alblasserdam een nieuwe Fiat Doblo Maxi 1.6 MJTD SX afgeleverd aan Havelaar Installaties.

De Fiat Doblo is uitgevoerd in een strakke zilvergrijs metallic lak, dezelfde kleur als de vorige bus van het bedrijf uit Zwijndrecht. Het imperiaal maakt de auto compleet. Wij wensen de heer Havelaar veel goede kilometers toe met zijn nieuwe Fiat Doblo!

2x Fiat Scudo voor Gröninger Cleaning Systems

Schouten Alblasserdam heeft twee nieuwe Fiat Scudo’s 2.0 SX afgeleverd aan de firma Gröninger Cleaning Systems B.V. Mede dankzij de juiste prijs kwaliteit verhouding heeft Gröninger voor Fiat Professional gekozen.

Gröninger Cleaning Systems is een innovatieve, wereldwijd opererende ontwerper en fabrikant van (hogedruk en lagedruk) reinigingssystemen.Voor meer informatie: www.groninger.eu. Veel plezierige en veilige kilometers!

Fiat Ducato voor Friuli Terrazzo

Schouten Tiel heeft een nieuwe Fiat Ducato dubbel cabine afgeleverd aan Friuli Terrazzo uit Kerk Avezaath.
Friuli Terrazzo is gespecialiseerd in het aanleggen, repareren en restaureren van terrazzovloeren.

Kijk voor meer info op: www.friuli.nl. We wensen Peter & Heidi veel fijne kilometers toe met deze mooie Fiat Ducato.

 

Fiat Doblo voor TLC

Schouten Tiel heeft een nieuwe Fiat Doblo SX afgeleverd aan de Tielse Loswal Combinatie VOF.

TLC is een onderdeel van Harteman Zand-en Grindhandel BV.

Voor meer info zie: www.tlc.nl. Wij wensen het personeel van TLC veel fijne kilometers in de mooie Doblo!

 

Fiat Scudo voor Salon Modern

Schouten Tiel heeft een Fiat Scudo Euro-5 afgeleverd aan Salon Modern haarmodegroep.
Salon Modern exploiteert meer dan 20 heren- en dameskapsalons. Daarnaast verkoopt Salon Modern cosmeticaproducten en haarmodeaccessoires.

Voor meer info zie www.salonmodern.nl. Fijne kilometers toegewenst!

2x Fiat Ducato en 2x Fiat Doblo voor Rimalé

Afgelopen vrijdag hebben wij vanuit de vestiging Tiel het nieuwe wagenpark van Rimalé B.V. uit Amerongen afgeleverd. Het betreffen hier twee IVECO Eurocargo’s, drie IVECO Daily’s, twee FIAT Ducato’s en twee FIAT Doblo’s. Alle voertuigen zijn volledig ingericht op de werkzaamheden van Rimalé.

Rimalé is opgericht in 2006 en richt zich volledig op glasvezeltechniek. Kijk voor meer info op: www.rimale.nl
Wij wensen Richard en zijn mensen heel veel veilige, plezierige en rendabele kilometers toe met deze prachtige nieuwe auto’s!

Fiat Scudo voor VTM

Schouten Tiel heeft een nieuwe Fiat Scudo afgeleverd aan VTM veeg-zuigmachines BV. VTM is een groothandel in machines voor de bouw. De Fiat Scudo is de eerste Fiat in het wagenpark van VTM en wordt ingezet voor relatief kleine vervoersopdrachten.

Meer informatie over VTM uit Geldermalsen vindt u op www.vtm.nl.