Service

De Schouten Groep biedt op al haar filialen de vertrouwde IVECO en Fiat Professional service van het hoogste niveau. De zorg van uw bedrijfswagen wordt alleen aan speciaal opgeleide technici toevertrouwd. Onze flexibele instelling en groot enthousiasme staan borg voor een  correcte en professionele afhandeling van uw werkplaatsbezoek. Wij begrijpen dat uw bedrijfsauto maximaal inzetbaar moet zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat uw voertuig weer snel inzetbaar is.

Onderhoud

Om uw bedrijfsauto in topconditie te houden is het belangrijk om deze goed te onderhouden. De vestigingen van de Schouten Groep zijn de aangewezen partner om u te adviseren. Wij hebben de juiste kennis om u te adviseren welk onderhoud uw bedrijfswagen nodig heeft. Doordat wij beschikken over het juiste merkgebonden speciaalgereedschap en diagnose apparatuur, helpen wij u telkens weer snel op weg. Maak een afspraak bij een van onze werkplaatsen.

Keuringen – APK, LPK, tachograaf en alarm

Wij voeren uw APK-keuring uit en kunnen daarnaast ook uw tachograaf en/of laadklep keuren. Ook voor alarmkeuringen bent u bij de Schouten Groep aan het juiste adres. Maak een afspraak bij een van onze werkplaatsen.

Schadeherstel

Bij schade dragen wij zorg voor de schade expertise, eventueel vervangend vervoer en schade-afhandeling volgens de rapportage. Neem bij schade contact op met een van onze werkplaatsen.

24-uurs service – Fiat Professional EHBA, Eerste Hulp Bij Autopech

Buiten onze ruime openingstijden, kunt u altijd rekenen op de 24-uurs service van Fiat Professional. Dag en nacht, dus 24/7. Hier treft u meer informatie over EHBA in combinatie met andere voordelen.

Vervangend vervoer

Indien noodzakelijk is er in overleg altijd vervangend vervoer voor u te organiseren.

Trailer- en aanhanger service

Ook met uw getrokken materieel kunt u bij ons terecht, want ook voor opleggers en aanhangwagens leveren wij een full-service pakket. Zo kunt u bijvoorbeeld uw BE-combinatie compleet in een keer bij ons laten keuren. Alles zonder zorgen, in één keer geregeld.

Accessoires

Tevens kunt u bij de vestigingen van De Schouten Groep terecht voor verschillende accessoires. Denk hierbij aan mobiele communicatie, car-audio, navigatiesystemen, dode hoek camera’s en meer. Onze vakmensen leveren de onderdelen en bouwen deze naar uw wensen in.

Schouten camper service

FIAT CAMPER – onderhoud aan onderstel, opbouw en schadereparatie

Al decennia lang bevindt Fiat zich in de top van de markt voor campers. Maar liefst 80% van alle campers die geregistreerd zijn in Europa hebben als basis het onderstel van Fiat Ducato. Hiermee heeft Fiat Professional dus een ruim aandeel in het segement te pakken. De Ducato heeft zich daarmee, sinds haar geboorte in 1981, bewezen als betrouwbare kracht achter vele geslaagde campervakanties.

Als u in het bezit bent van een Fiat Ducato Camper dan wilt u dat deze op een goede en verantwoorde manier wordt onderhouden. Om dat te kunnen is er naast specialistische kennis en kunde, ook ruimte nodig om uw camper op een verantwoorde manier te controleren en repareren. Als Fiat Professional Service-dealer kunnen wij u dat bieden. Door de ruime opzet van al onze werkplaatsen is er voor iedere camper ruimte. Van buscamper tot integraalcamper. Zo kunnen we samen met u de camper bekijken en u adviseren over onderhoud en reparatie.

Fiat Professional is continu bezig met het optimaliseren van al haar producten. Het komt voor dat er besloten wordt om kosteloos een verbetering aan een product uit te voeren. Hiermee wil Fiat zorgdragen dat u als eigenaar van een camper iedere vakantie weer zorgeloos kunt genieten. Controle of er een campagne van toepassing is op uw Fiat Camper doet u gemakkelijk via de volgende link.

Heeft u vragen? Of wilt u weten welke kosten u kunt verwachten bij het uitvoeren van een onderhoudsservice of reparatie aan uw camper? Neem dan een kijkje op onze Camper Service website www.schoutencamperservice.nl, of  bel ons direct op 088 – 114 8055.